adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VI.kerület, Diplomatanegyed 
Eötvös utca 

Hivatkozási szám: 3469032
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3469032
Ingatlan adatai
Irányár: 330 000 Ft/hó
Típus: tégla lakás
Kategória: kiadó
Alapterület: 42 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: újszerű
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: klíma, amerikai konyha
Részletes leírás
Legyen az első bérlője ennek a exkluzív, magas minőségben felújított, 42 nm összterületű, második emeleti lakásnak a VI. kerület Eötvös utcában. Ideális egy személynek vagy egy párnak.



Az előszobában beépített szekrények biztosítanak bőséges tárolóhelyet. A zuhanyzós fürdőben kapott helyet egy LG mosó-szárítógép, mosdó fiókos tárolóval és bluetooth tükörrel. Az amerikai konyhás nappaliban található egy kinyitható kanapé, Samsung okostévé és elektromos látványkandalló, távirányítós redőnyök és szúnyogháló az ablakokon. A konyhabútor beépített hűtő- és fagyasztószekrénnyel, páraelszívóval, indukciós tűzhellyel, Bosch mikrosütővel, elektromos sütővel és mosogatógéppel felszerelt. A 185 cm belmagasságú galérián található a hálószobai rész 160x200 cm fekvőfelületű, ágyneműtartós franciaággyal, éjjeliszekrénnyel, valamint rengeteg tárolóhelyet nyújtó beépített szekrényekkel. További rakodóhelyet nyújt a galériára felvezető lépcső alatti tároló.



A lakás korszerű padlófűtéssel, elektromos fali fűtőpanelekkel és inverteres hűtő-fűtő klímával felszerelt. A meleg vizet 80 literes Ariston bojler biztosítja.



Bérleti költség: 850 euró/hó (ez magában foglalja a közös költséget, a biztosítást és a Telekom gigaerős optikai internet havi díját is). A víz és villanyáram elszámolása a mérőórák alapján történik.



A lakás azonnal beköltözhető. A beköltözés feltételei kéthavi kaució és az első hónap bérleti díjának megfizetése, valamint közjegyző előtt tett nyilatkozat. Szerződés minimum 12 hónapra, évenkénti hosszabbítási lehetőséggel. Kizárólag nemdohányzó bérlőt keresünk, kisállat nem hozható. Az épületben nincs lift.



Az ingatlan elhelyezkedése kiváló. Számos étterem, kávézó, üzlet, valamint piac (Lehel és Hunyadi tér) találhat a közelben. A Nyugati, Oktogon, Andrássy út, az Operaház rövid sétával elérhető. Tömegközlekedés: az M3 (kék) és M1 (sárga) metróvonal pár perce található, csakúgy mint a 70, 72, 73, 75, 76, 78-as trolibuszok és a 9-es busz megállói.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: ArtsHome Ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Murár Zsóka
Hirdető telefonszáma: 06-30-476-6997
Honlap:
 
Képek