adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Nyíregyháza 
 

Hivatkozási szám: 3468806
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3468806
Ingatlan adatai
Irányár: 155 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 220 472 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 127 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 4
Építés éve: 2004
Szintek száma: -
Telekterület: 864 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Nyíregyháza – Örökösföld városrészén kínálom ezt a páratlan, 127 nm-es, téglaépítésű, prémium családi házat, amely minden szempontból a legmagasabb igényeket szolgálja. Az ingatlanhoz 28 nm-es, egyedi kialakítású téli kert is tartozik, amely az egész évben zavartalan természetközeli élményt biztosít.

 

Fő jellemzők:

Exkluzív külső és belső kialakítás: Tiffany üvegbetétes ajtó, gránit párkányok, elegáns belső terek, minden részletében minőségi alapanyagok felhasználásával.

 

Tágas, parkosított kert: Ritkaságnak számító növények, mint a perzsa varázsfa, díszkörtefa, magnólia és hortenzia, gondosan karbantartott zöldterületen.

 

Különleges téli kert: A nagy üvegfelületeknek köszönhetően természetes fény árasztja el, míg a kert látványa minden évszakban pihentető, nyugodt hangulatot áraszt.

 

Prémium barbecue konyha: Egyedi növényfallal és minőségi kialakítással, tökéletes a kültéri kikapcsolódáshoz és gasztronómiai élményekhez.

 

Modern technológia: Az ingatlan vízellátását professzionális víztisztító rendszer biztosítja, garantálva az egészséges, tisztított vizet. A teljes biztonság érdekében kiépített riasztórendszer, amely a kétállásos, elektromos kapuval felszerelt garázst is védi.

 

Bővítési lehetőség: Az ingatlan vasbeton tetőszerkezete további bővítést tesz lehetővé, így a jövőbeni fejlesztésekre is maximálisan nyitott.

 

Ez az otthon minden részletében a luxust és a prémium minőséget képviseli, mely nem csak egy ház, hanem életstílus. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, ha egy valóban egyedi, exkluzív ingatlanra vágysz!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Elements Group
Kapcsolattartó: Petró Anita
Hirdető telefonszáma: +36 20 331-1904
Honlap:
 
Képek