adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3463036
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3463036
Ingatlan adatai
Irányár: 149 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 908 537 Ft
Típus: ikerház
Kategória: eladó
Alapterület: 164 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota:
Szobák száma: 6
Építés éve: 1985
Szintek száma: 2
Telekterület: 400 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Eladó zöldövezeti 6 szobás ikerház  Máriaremetén

Ez a két szintes, 6 szobás ikerház a 2. kerület egyik legcsendesebb és legzöldebb részén, Máriaremetén található. Ideális választás azok számára, akik tágas, természetközeli otthonra vágynak, miközben a belváros kényelmesen elérhető távolságban van.
 

Ház jellemzői:

Alapterület: A ház két szinten helyezkedik el, 164 négyzetméteren összesen 6 szobával, amelyek rugalmasan alakíthatók ki akár hálószobaként, dolgozószobaként vagy gyerekszobaként.

Fürdőszobák: A házban 2 fürdőszoba található, mindegyik modern berendezéssel, igényes kivitelezéssel.

Konyha és nappali: A földszinten található tágas nappali nagy ablakokkal és közvetlen teraszkapcsolattal rendelkezik amelynek első fele beépített loggia majd a másik fele nyitott terasz. A konyha modern gépekkel felszerelt, elegendő helyet biztosít a családi étkezésekhez.

Kert: A házhoz saját, gondozott kert tartozik, amely kellemes teret biztosít a kikapcsolódáshoz, kerti partikhoz vagy gyermekek számára játszótér kialakításához.
 

Környék:

Zöldövezet: Máriaremete közkedvelt zöldövezeti része a fővárosnak. A környéken sétatávolságra található több természetvédelmi terület, erdők és kirándulóhelyek.

Infrastruktúra: A közelben találhatóak bevásárlási lehetőségek, kávézók, éttermek, iskolák és óvodák. A környéken szintén megtalálható a Máriaremetei Bazilika, ami kulturálisan is vonzóvá teszi a térséget.
 

Közlekedés:

Autóval: A belváros autóval körülbelül 20 perc alatt elérhető, míg az M0-ás autópálya közelsége gyors kijutást biztosít a városból.

Tömegközlekedés: A közelben több buszjárat is elérhető, amelyekkel könnyen eljuthatunk a Széll Kálmán térre, vagy a Hűvösvölgyi villamosvonalra. A tömegközlekedés rendszeres és jól szervezett, így akár autó nélkül is kényelmesen közlekedhetünk.

Ez az ikerház ideális választás családok számára, akik szeretnének Budapest egyik legszebb zöldövezetében élni, közel a természethez, de mégis könnyen elérhető közelségben a városhoz.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Szlifka Balázs
Hirdető telefonszáma: +36 30 701-1203
Honlap:
 
Képek