adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, IV.kerület, Újpest 
Megyer 

Hivatkozási szám: 3462860
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3462860
Ingatlan adatai
Irányár: 41 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 872 917 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 48 m2
Fűtés: -
Állapota:
Szobák száma: 2
Építés éve: 1970
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
IV. kerületben, a csendes zöldövezeti részen elhelyezkedő Izzó-lakótelepen, 4 emeletes tégla építésű társasház IV. emeletén eladó 48nm-es, délkeleti fekvésű, 2 szobás lakás.

A lakás beköltözhető állapotú, a szobák fa parkettásak, a többi helység vinylel burkolt, a fürdőszobát és a wc-t újra burkolták, új konyabútort szereltek be, ablakai dupla üveges fa típusúak, gázkonvektoros fűtésű, saját vízórás.

Elosztása nagyon praktikus: szobái külön nyílóak (mindkettőben nagy beépített szekrénnyel), az ablakos fürdőszoba és wc külön helységben kapott helyet és egy kis kamra is kialakításra került.

Ez a társasház a legjobban karban tartott az Izzó-lakótelepen, pár éve újra vakolták és a nyílászárókat is kicserélték a lépcsőházban. Az ingatlanhoz tartozik egy közös tároló a pincében (kb 3nm/lakás) és egy babakocsi tároló a földszinten.

Közvetlenül a ház elött áll meg a 220-as busz, amivel Újpest központ 10perc alatt elérhető. A környék ellátottsága kiváló, iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek pár perc sétára elérhetőek.

Finanszírozás: az ingatlan TEHERMENTES, banki finanszírozással is megvásárolható, melyben független hiteltanácsadó kollégánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésükre!



IRÁNYÁR: 41,9 M FT



VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJTALAN !!



Amennyiben eladná saját ingatlanát, több mint 10 éve működő, kifejezetten a kerületre szakosodott irodánktól, INGYENES ÉRTÉKBECSLÉST kérhet.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: Kápmegyer Ingatlan Kft.
Hirdető telefonszáma: +3618909440
Honlap:
 
Képek