adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XXI.kerület, Erdőalja 
Völgy utca 

Hivatkozási szám: 3462593
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3462593
Ingatlan adatai
Irányár: 35 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 025 714 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 35 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 1
Építés éve: 1965
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Csepel-Erdőalján, csendes zöldövezetben, tégla építésű társasházban, eladásra kínálunk egy külön bejáratos 35 négyzetméteres, szigetelt, földszinti lakást.



A kertkapcsolatos lakást 2018-ban teljesen felújították, cserélve lettek a villany és vízvezetékek és a burkolatok is. A melegvíz ellátásért villanybojler felel, az otthon melegéről gázkonvektor gondoskodik.



Az ingatlan környezetében minden megtalálható, amire a mindennapi élethez szükség lehet. Élelmiszerboltok, piac, üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár mind néhány perc sétával elérhetőek. A közeli parkok és zöldterületek pedig kellemes kikapcsolódást biztosítanak a szabadidő eltöltéséhez.



A lakás elhelyezkedése szempontjából rendkívül kedvező, hiszen a közelben számos tömegközlekedési lehetőség elérhető. A H7-es hév megállója mindössze pár perc sétára található, amellyel kb. 15 perc alatt elérhető a Boráros tér, ahonnan az M3-as metró és számos más tömegközlekedési eszköz könnyen elérhető. A környéken található buszjáratok sűrűn közlekednek, így a mindennapi közlekedés rendkívül kényelmes és gyors.



További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keresse irodánkat bizalommal!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: Cercatore del Nido Kft.
Hirdető telefonszáma: +36308861848
Honlap:
 
Képek