adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Miskolc 
 

Hivatkozási szám: 3462120
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3462120
Ingatlan adatai
Irányár: 34 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 491 549 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 71 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 3
Építés éve: 1961
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Különleges, egyedi elosztású, 71 négyzetméteres, nagy erkélyes, első emeleti lakás bútorozottan, vagy anélkül eladó! A lakáshoz külön megvásárolható egy ikergarázs is!

 

A közkedvelt dél-kiliáni városrészben, parkokkal, játszóterekkel övezett környéken eladó egy a 2010-es években műszakilag és esztétikailag  felújított lakás. A villamos vezetékek cseréje mellett hőszigetelt, műanyag nyílászárókat építettek be, amelyeket redőnnyel is felszereltek. A lakásban az eredeti fa parkettát lecsiszolták, lakkozták, így újra eredeti fényében funkcionálhat. A szobákban nagyméretű beépített szekrények találhatóak, amelyek nagyon sok tárolási lehetőséget biztosítanak.

 

A felújításkor gáz-cirko fűtési rendszert alakítottak ki, modern lapradiátorokkal szerelték fel a helyiségeket. A fűtést és a melegvizet egy jó minőségű Vaillant gázkazán biztosítja.

 

A lakás hatalmas nappali-étkező helyiséggel rendelkezik, ebből nyílnak a nagyméretű szobák, valamint a konyha, és a  sarokkáddal ellátott fürdőszoba-WC. 

 

A nyílászárók cseréjének, valamint a fűtéskorszerűsítésnek köszönhetően az ingatlan rezsiköltsége alacsony, a közös költség a nagy alapterület mellett is mindössze 9285 Ft.

 

A lépcsőházban szintenként két lakás található, összetartó, jó lakóközösség jellemzi a társasházat.

 

A környéken iskola, óvoda, bölcsőde egyaránt megtalálható, a közlekedés kiváló.

 

A lakás egy tisztasági festést követően is költözhető, de kevés ráfordítással egy modern, fiatalos otthon varázsolható belőle.

 

Amennyiben CSOK Pluszt, vagy lakáshitelt szeretne igénybe venni a vásárláshoz, bankfüggetlen hitelszakértőnk profi segítséget nyújt Önnek tervei megvalósításához!

 

Várom hívását! 

 

 

 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Newex Ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Radácsi Zsuzsa
Hirdető telefonszáma: +36 70 333-7428
Honlap:
 
Képek