adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3462102
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3462102
Ingatlan adatai
Irányár: 330 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 534 884 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 215 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 5
Építés éve: 1988
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Eladó egy természetvédelmi terület közvetlen szomszédságában álló ikerház felét képző háromszintes, tehermentes, fedett medencés lakás Vérhalom egy csendes zsákutcájának végében, nyugodt, hegyvidéki, kisvárosias lakóövezetben.

A ház előtt egy nagy, gondozott, közös használatú pihenőkert (gyümölcs)fákkal, dísznövényekkel, füvesített területtel; mögötte konyhakert.
Az ár részét képzi az akár két jármű tárolására is alkalmas garázs (de a ház előtti kis terecskén is mindig vannak szabad parkolóhelyek).

Déli fekvésüknek köszönhetően a nappali, a dolgozószoba és két hálószoba egész nap világosak; a másik hálószóba nyugati fekvésű. Előbbiek a kertre néznek, utóbbi a szomszédos, beépítetlen, zöld telekre; a rácsos ablakos lenti WC és konyha, valamint az emeleten lévő fürdőszoba a konyhakertre és a ház mögött csúcsosodó Ferenc-hegyre néznek.

A nyílászárók kétrétegű hőszigetelt üvegezésűek, nagy részük redőnyözött, a nappaliban távirányítós redőnyökkel. A lakás riasztóval es videó-kaputelefonnal felszerelt. Műszaki állapota jó. A konyhabútor néhány éve lett cserélve.

A garázsból lépcsőkön át jutunk a kert és egyben a medence és az alagsor szintjére és ugyanezen a szinten található a tágas pince is. Az alagsorban egy kényelmes méretű előtérből nyílik a spájz, a mosókonyha, egy burkolatlan padlózatú, raktárként használt, de igény szerint hobbyszobává alakítható, ablakos helyiség és innen közelíthető meg a közös medence is, amihez tartozik egy WC-vel és zuhanyzóval ellátott szintén közös fürdőrész, valamint egy szaunának előkészített helyiség.
A biztonsági zárral felszerelt bejárati ajtó előtt szélfogó szolgálja a hazatérés kényelmét. A földszinten előszoba, gardrób, WC, konyha, vendégszobává alakítható dolgozószoba és egy tágas étkezővel egy légtérben lévő nappali, ahonnan kilépünk a zölddel körbevett, több, mint 20 nm-es teraszra. Utóbbit távirányítós árnyékoló védi a nap sugaraitól vagy adott esetben az esőtől.
Az emeleten közlekedő egy kis világos pihenő résszel, három külön nyíló hálószoba, egy különálló WC és a fürdőszoba, ahol helyet talál egy sarokkád és egy rádióval felszerelt hidromasszázs-zuhanykabin is. A nagyobbik hálószobából nyÍlik a nagyméretű erkély, ahonnan gyönyörködhetünk a budapesti panorámában.

A szomszédok kedvesek, barátságosak, de nem tolakodóak, kiváló velük a viszony.

A környéken két kisebb méretű bevásárlóközpont, teniszpályák, játszóterek, több természetvédelmi terület. Néhány perces séta a 11-es/111-es/931-es és a 91-es/291-es buszok megállói.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Kiss Ramóna
Hirdető telefonszáma: +36 30 471-7171
Honlap:
 
Képek