adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, V.kerület, Lipótváros 
Szent István körút 

Hivatkozási szám: X3462028
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3462028
Ingatlan adatai
Irányár: 130 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 511 628 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 86 m2
Fűtés: gáz
Állapota:
Szobák száma: 2
Építés éve: -
Szintek száma: 6
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: kaputelefon, klíma
Részletes leírás
Szent István körúton, LIFTES házban, III. emeleti, 86 nm-es, 2 szoba + hall-os Nagypolgári lakás Eladó.

A felújított háznak két bejárata van, az egyik a Szemere utcáról, a másik pedig a Szent István körútról. Mindkét bejáratnál van egy-egy lift. A ház belső terei rendezettek, tiszták. A belső udvarban fedett biciklitároló található. Az épület eredetileg 4 szintes volt, de ezt 2 szintes ráépítéssel növelték.

Az ingatlan a 3. emeleten található, a függőfolyosón az utolsó lakás, így nincs közlekedés a konyhaablak elött.

Az elrendezése kiváló, ügyvédi irodának vagy fogorvosi rendelőnek is. Számos belső fal bontható, így saját igényre lehet szabni a lakás elrendezését. A belmagasság meghaladja a 4,1 métert, ezért akár állógalériával is lehet bővíteni az életteret.

A szobákban parketta található, a vizes helyiségekben pedig járólap. A körfolyosóra néző, konyhán keresztül megközelíthető, 11 nm-es szobában klímát helyeztek el.

A bejárat mellett található a WC és a plafonig polcozott kamra. Az előszobából duplaszárnyú ajtón keresztül a 17nm-es hallba érkezünk, amit a konyhafal kibontásával akár étkezővé is alakíthatunk. A hallból nyílik a 6 nm-es fürdő, ahol egy Hajdú bojler biztosítja a melegvizet.

A Szemere utcára nyíló, világos, 36 nm-es, 2 ablakos szoba, megfelelő lehet galéria beépítésre is, ebben a szobában található a cserépkályha, ami a lakás melegéről gondoskodik, de igény szerint cirkó fűtés kialakítására is van mód.

A közös költség: 15.700 Ft

Az ingatlan tehermentes, rugalmasan megtekinthető.



A közlekedése kiváló:

A Nyugati Pályaudvar 5 perc sétára található, ahol vonat, 3-as metró, buszok és villamosok könnyítik meg a városon belüli közlekedést.



Környék:

Víg színház és a Margit sziget közelsége egyaránt kiemelendő. A Szemere utcai bejárattal szembeni oldalon található egy Spar, a közelben általános iskola és elkerített modern játszótér, park, kávézók, éttermek, bankok. 5 percre van a Westend City center.



Adatbázisunkban további ingatlanok közül válogathat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Tempoingatlan
Kapcsolattartó: Szabó-Németh Andrea
Hirdető telefonszáma: 06302575828
Honlap:
 
Képek