adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, I.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3461692
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3461692
Ingatlan adatai
Irányár: 91 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 011 111 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 3
Építés éve: 1907
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Első kerület egyik legjobb részén a budai vár lábánál mindenhez közel egy 3 szobás jó állapotú lakás!

 

-tulajdoni lapon 83 négyzetméter, de valóságban 90 nm!

-3 szoba

-jól alakítható +1 szobássá

-1. emelet

-budai vár lábánál

-jó állapot, részben felújított 

-közösségi kert lehetőség

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

 A lakás Budapest egyik legkiválóbb részén, csendes, zöldövezeti környezetben található, mindössze pár perc sétára a Budai Vártól, a Vérmezőtől és a Széll Kálmán tértől. A központi elhelyezkedés és a remek közlekedés könnyed elérhetőséget biztosít a belváros és Buda egyéb részei felé, miközben a nyugodt, családias környezet megőrzésre került.

 

ÉPÜLET ADOTTSÁGAI:

Az ingatlan egy háromszintes, kívülről jó állapotban lévő társasház első emeletén található. A 8 lakásos társasház lakói gondosak, van egy közösségi kertje a háznak, aminek a rendbehozatala folyamatban van, ahol gyerekek és felnőttek egyaránt élvezhetik a friss levegőt és a természet közelségét. A kert ideális gyerekek számára, de kiváló helyszín lehet családi összejövetelekhez is.

 

INGATLAN ADOTTSÁGAI:

A 3 szobás lakás tágas és világos, elosztása ideális párok és családok számára. A szeparált étkezős konyha mellett egy nagy nappali, két kisebb hálószoba, egy hosszabb előszoba, egy nagy fürdőszoba és két WC található. A nappaliból szép kilátásban részesülhetünk még a budai hegység egy részét is látni. A keleti tájolású hálószobák és a dél-nyugati nappali biztosítják, hogy a lakás egész nap világos és napfényes legyen.

A 3,7 métere belmagasságnak köszönhetően az összes szoba galériázható, a kisebbik szobában már behelyezésre került egy fekvő galéria.Könnyen +1 szobássá alakítható a konyha nagy méretéből adódóan, amelyet a nappaliba átvíve amerikai konyhás nappalivá lehet varázsolni.

 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:

A lakásban több felújítás is történt: új elektromos hálózat, víz- és csatornarendszer, új cirkós gázkazán, valamint háromrétegű nyílászárók biztosítják a modern és biztonságos környezetet. A konyha és fürdőszoba új burkolatot kapott, a szobák pedig frissen festve lettek, így a lakás azonnal költözhető állapotban van. A bejárati ajtó biztonsági zárral felszerelt, fokozva a lakók védelmét.

 

PARKOLÁS:

A parkolás az utcában ingyenes, lakcímkártya kiváltása után, így nem kell aggódni a parkolóhelyek miatt.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Legiardi Renátó
Hirdető telefonszáma: +36 30 203-9876
Honlap:
 
Képek