adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3461689
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3461689
Ingatlan adatai
Irányár: 399 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 493 750 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 160 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 5
Építés éve: 1995
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
-160 m2 alapterület

-4 hálószoba + amerikai konyhás nappali-étkező

-2 terasz ( 19m2 )

-panoráma 

-délkelet tájolás

-klíma minden helyiségben 

-2 db teremgarázs beálló, 2 db külső parkolóhely

-zöldövezeti környezet

 

Ingatlan helyszíne:

Az ingatlan Budapest egyik legszebb és legnyugodtabb környékén, a Gellérthegyen található. A város közelsége ellenére a zöld környezet, a csend és a panorámás kilátás kivételes élményt nyújt. A lakás ideális választás azok számára, akik a természet közelségét és a nyugalmat keresik anélkül, hogy lemondanának a város kínálta lehetőségekről.

 

Épület jellemzői:

Az épület mindössze négy lakást tartalmaz, minden szinten egy-egy lakás található, így biztosítva a lakók privát szféráját és nyugalmát. Az épületben lift is található, amely kényelmes hozzáférést biztosít minden emelethez. A ház 2024-ben teljes körű felújításon esett át, amelynek részeként korszerűsítették a fűtési és vízrendszereket, valamint felújították a külső homlokzatot és a tetőt. A lakók kényelmét tovább növeli a heti két alkalommal elvégzett közös területek takarítása. Az épület működési szabályzata azonban nem engedélyezi háziállatok tartását, hogy a csend és a nyugalom megőrizhető legyen.

 

Lakás jellemzői:

A második emeleten elhelyezkedő, tágas lakás négy hálószobával, egy nagy nappalival, konyhával, étkezővel és két fürdőszobával rendelkezik. A helyiségeket úgy alakították ki, hogy a lakók kényelmét és funkcionalitást szolgálják, modern, esztétikus megoldásokkal. A lakásból gyönyörű panorámás kilátás nyílik a városra és a zöld kertre, ami tovább fokozza a természet közelségének érzését és a nyugalmat.

 

Műszaki adatok:

A lakás korszerű fűtési rendszere saját, modern kondenzációs kazánnal működik, amely biztosítja mind a fűtést, mind a meleg vizet. Ezenkívül több helyen elektromos padlófűtés is található, ami növeli a komfortérzetet. Az összes helyiség légkondicionált, így a lakók számára mindig biztosított a kellemes hőmérséklet. A biztonságról videós kaputelefon rendszer és belső kamerás megfigyelő rendszer gondoskodik.

 

Parkolás:

A lakáshoz két föld alatti teremgarázs beálló és két külső parkolóhely tartozik (ár tartalmazza), így a lakók számára bőséges parkolási lehetőség biztosított. A parkolás így nem okoz gondot, és a gépkocsik biztonságban vannak a zárt garázsban. 

 

Ha felkeltette érdeklődését keressen bizalommal. 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Antal Orsolya
Hirdető telefonszáma: +36 70 703-3039
Honlap:
 
Képek