adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XXI.kerület, Erdőalja 
Kossuth Lajos utca 

Hivatkozási szám: 3461519
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3461519
Ingatlan adatai
Irányár: 28 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 890 625 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 32 m2
Fűtés: távfűtés, egyedi mérővel
Állapota: felújítandó
Szobák száma: 1
Építés éve: -
Szintek száma: 10
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó Csepel-Erdőalján egy erkélyes, panorámás, szigetelt garzon lakás!



A folyamatosan karbantartott társasház, kimondottan jó lakóközösséggel rendelkezik. Az otthon melegéről egyedi mérős távfűtés gondoskodik, ami lehetővé teszi a fűtési költségek optimalizálását. A melegvíz ellátásért szintén a távhő felel.



A lakás elhelyezkedése szempontjából rendkívül kedvező, hiszen a közelben számos tömegközlekedési lehetőség elérhető. A H7-es hév megállója mindössze pár perc sétára található, amellyel kb. 15 perc alatt elérhető a Boráros tér, ahonnan az M3-as metró és számos más tömegközlekedési eszköz könnyen elérhető. A környéken található buszjáratok sűrűn közlekednek, így a mindennapi közlekedés rendkívül kényelmes és gyors. Emellett a közeli hévnek köszönhetően a belváros is könnyedén megközelíthető, ami tovább növeli az ingatlan vonzerejét, különösen azok számára, akik napi szinten ingáznak.



Az ingatlan környezetében minden megtalálható, amire a mindennapi élethez szükség lehet. Élelmiszerboltok, piac, üzletek, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár mind néhány perc sétával elérhetőek. A közeli parkok és zöldterületek pedig kellemes kikapcsolódást biztosítanak a szabadidő eltöltéséhez.



Az ingatlan banki finanszírozással is megvásárolható, melyben irodánk ingyenes tanácsadással áll rendelkezésére, hogy a jelenleg piacon lévő hitelkonstrukciók közül a legkedvezőbbet sikerüljön kiválasztani.



További kérdés, valamint megtekintési szándék esetén, keresse irodánkat bizalommal!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: Cercatore del Nido Kft.
Hirdető telefonszáma: +36308861848
Honlap:
 
Képek