adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Baranya megye, Pécs, Belváros 
 

Hivatkozási szám: 3461483
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3461483
Ingatlan adatai
Irányár: 104 800 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 177 528 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 89 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 4
Építés éve: 1987
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Új belvárosi lakásainkat kínáljuk eladásra, melyek elhelyezkedése és adottságai miatt ideális választás lehet befektetési célra. A lakásokat (40nm-s,és 49nm-s) 2018-ban újították fel teljeskörűen. Az ingatlan így minösszesen 89 nm alapterülettel, 4 szobával, 2 fürdőszobával rendelkezik. A felkapott Munkácsy Mihály utcában 2 felújított - jelenleg Airbnb-ként üzemeltetett ingatlanunk, modern, újszerű állapotban várja új tulajdonosát. Befektetőknek kiváló választás mivel 5 éve Szálláshelyként üzemel.
Az amerikai konyhás nappaliban otthonosan érezheti magát, melynek kertkapcsolatos terasza kiváló lehetőséget biztosít a zöld környezetben való pihenésre. Az egyik lakásban található egy beépített szauna, a teraszon pedig egy pezsgő fürdő biztosítja a meghitt pihenést. A fűtésről 2 külön gázkazán gondoskodik és padlófűtés is kialakításra került.
A lakásunk központi elhelyezkedése miatt a környék ellátottsága kiváló. A közlekedési csomópontok közelében található ingatlanunk kiváló lehetőséget biztosít a város bármely pontjának könnyű megközelítésére. Az ingatlanhoz tartozó tetőtér mérete lehetőséget biztosít a lakás bővítésére is, tehát ott még egy 60nm-s lakást is ki lehet alakítani.
A környék biztonságos és csendes, így kiváló választás lehet azoknak, akik szeretnének egy zöld és exkluzív otthonban élni.
Jelenleg Airbnb-ként üzemel, bejáratott, szezontól függően átlagosan 400.000- Ft-ot termel/ Hó/ Lakás.( pontos kimutatással tudunk szolgálni).

A lakások külön külön is megvásárolhatók:
40nm-s irányár: 46,9M. Ft Jelenlegi elrendezése: Előszoba, Nappali szaunával, Konyha + étkező, Szoba, Fürdőszoba + toalett.

49nm-s Irányár: 57,9 M-Ft. Jelenlegi elrendezése: Előszoba, Nappali, Konyha + étkező, Szoba, Fürdőszoba + toalett és egy terasz + Jacuzzi.

Ha kérdése merülne fel az ingatlanunkkal kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velem. Ne hagyja ki ezt a kiváló befektetési lehetőséget, és válassza új otthonául ezt a gyönyörű lakást a belváros szívében!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Balogh Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5733
Honlap:
 
Képek