adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, V.kerület, Belváros 
 

Hivatkozási szám: 3461462
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3461462
Ingatlan adatai
Irányár: 234 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 600 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 0000
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Tisztelt Befektetők figyelmébe ajánljuk ezt az exkluzív, új építésű lakóingatlant Budapest belvárosának szívében, az elegáns Hercegprímás utcában. Ez a 90 négyzetméteres, modern lakás páratlan lehetőséget kínál mindazok számára, akik egy prémium kategóriás, egyedi tervezésű ingatlant keresnek, akár saját használatra, akár hosszú távú befektetésként.

Az ingatlan három tágas szobával és két fürdőszobával rendelkezik, melyek elrendezése tökéletesen alkalmas családok számára, de kiváló lehetőség hosszú távú bérbeadásra is. A lakás teljesen bútorozott, gépesített és légkondicionált, így azonnali beköltözésre készen áll, megkönnyítve ezzel a bérbeadást is. Az amerikai konyhás, világos nappali modern LED hangulatvilágítással emeli a lakás fényét, különleges atmoszférát teremtve.

A Hercegprímás utca az V. kerület egyik legkeresettebb környéke, ahol a központi elhelyezkedés tökéletes közlekedési lehetőségekkel párosul. A környező üzleti negyedek közelsége különösen vonzó a fiatal szakemberek és üzletemberek számára, akik otthont keresnek a munkahelyükhöz közel. Az ingatlan tehermentes, amely tovább növeli vonzerejét, mivel azonnal birtokba vehető és nem igényel felújítást.

A környék kiemelkedő infrastruktúrával rendelkezik, a közelben számos bolt, étterem és kávézó található, így minden szükséglet könnyedén kielégíthető. A csendes, biztonságos utcák, a barátságos szomszédság, valamint a minimalista kialakítás és a praktikus beépített bútorok garantálják, hogy minden négyzetméter maximálisan kihasználásra kerüljön.

Ez az ingatlan nem csupán egy lakás, hanem egy életstílus, amely a modern városi élet minden kényelmét és előnyét kínálja. Ha Ön is szeretné kihasználni ezt a páratlan lehetőséget, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velem! Készséggel válaszolok minden kérdésére, és segítek megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb befektetést.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Balogh Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5733
Honlap:
 
Képek