adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Komárom-Esztergom megye, Tatabánya 
 

Hivatkozási szám: 3461362
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3461362
Ingatlan adatai
Irányár: 42 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 715 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 60 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 2+1
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: 150 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Egy családi ház az álom, de még nincs meg rá a keret? Mutatok egy alternatívát!

A HerczegHome Ingatlaniroda kizárólagos kínálatából eladó egy első emeleti, 60m2-es lakás Tatabányán, Kertvárosban, a buszvégállomás szomszédságában. A nyolclakásos társasház első emeletén helyezkedik el az ingatlan, belül teljesen felújított. Jelenlegi elrendezésében egy hálószoba, egy dolgozószoba, egy nagy konyha, és egy nappali kapott helyet, természetesen a fürdőszobán kívül. Az ingatlan minden tekintetben felújított, még a tető is kapott egy plusz szigetelő réteget. A rezsiköltség kifejezetten ajánlott, hiszen a lakásnak külön egy új kondenzációs gázkazán adja a meleget, ami a téli hónapokban is igen gazdaságos, ráadásul egyedileg szabályozható. A lépcsőház szigetelt, az ablakok újak, így nincsen feleslegesen távozó meleg. A lakás gyönyörű állapotban van, gyakorlatilag azonnal költözhető, a tulajdonoson a beépített bútorokat is az ingatlanban hagyják. A nappaliban egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll. 

 

Ez a lakás az állapotával is kiemelkedik a piacról, azonban olyat tud, amelyet sok más lakás egyáltalán nem: egy saját, nagyjából 150 m2-es, gyönyörű kertrész is tartozik az ingatlanhoz, valamint egy 18m2-es, elektromos nyitású, Hörmann ajtóval ellátott garázs. A kertben egy fedett terasz, és egy kerti konyha is található, utóbbi kemencével és grillsütővel is felszerelt. Ezenkívül egy kisház is van a kertben, ami ideális akár vendégháznak is. A kert és a garázs természetesen árammal ellátott, végig körbekerített, privát. 

 

Az ingatlan Kertvárosban, a buszvégállomás szomszédságában található, tehát nyugodt, csendes környezetben. Nincs átmenő forgalom, mégis minden 10 percen belül elérhető. Amennyiben egy szépen felújított lakást keresel, ami egy pihenőkertet és egy garázst is tartalmaz, ez a te lakásod.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Herczeg Home
Kapcsolattartó: Herczeg István
Hirdető telefonszáma: +36 30 788-4293
Honlap:
 
Képek