adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Veszprém megye, Veszprém 
Egyetem utca 

Hivatkozási szám: 3454491
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3454491
Ingatlan adatai
Irányár: 34 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 811 628 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 43 m2
Fűtés: távfűtés, egyedi mérővel
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 1+1
Építés éve: 1972
Szintek száma: 7
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A hetedik emeleti téglalakás 43m2-es. A lakás AKADÁLYMENTESEN megközelíthető, egyetlen lépcsőfokot sem kell megtenni! A NYÍLÁSZÁRÓIT HŐSZIGETELT MŰANYAGRA cserélték, melyeket REDŐNNYEL is felszereltek. A felújítás során KICSERÉLTÉK A VÍZVEZETÉKEKET, a VILLANYVEZETÉKEKET, mellyel egyidőben 25 A-ra bővítették a lakás elektromos hálózatát. A fürdőszobát szintén újra cserélték. A lakás összes burkolatát kicserélték.

    A konyha és az étkező új járólapot kapott, míg a nappali részt és a hálószobát laminált lappal burkolták. A KONYHÁBA ÚJ BÚTORT SZERELTEK be elektromos főzőlappal és sütővel. A konyhát az étkezőtől ötletes pulttal választották el. A nappaliból egy kis térelválasztó fallal egy háló részt választottak le. A hálószoba és a fürdő között egy MÉRETES GARDRÓB segít a tárolásban.

     A nappaliból közvetlenül léphetünk ki a déli fekvésű 6m2-es ERKÉLYRE, mely körben tovább folytatódik egy 7m2-es erkélyben a lakás körül, ami további helykihasználásnak ad teret. Az erkélyekről kitekintve igazán GYÖNYÖRŰ PANORÁMA tárul elénk. A lakás 10 cm-es külső hőszigetelést kapott. A fűtésről EGYEDI HŐMENNYISÉG MÉRŐVEL ellátott ÚJ RADIÁTOROK gondoskodnak. A lakáshoz tartozik még egy SAJÁT TÁROLÓ is. A lakás REZSIJE RENDKÍVÜL ALACSONY, a fűtés mindössze havi 4 600,- forint, a közösköltség 10 500,- forint.

     A közelben karnyújtásnyira boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, buszmegálló, óvoda, egyetem mind-mind megtalálható, a belváros gyalog 3 perc séta.

    NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” a lakásban saroktól sarokig!  https://my.matterport.com/show/?m=r6KjAMkk5jY

          A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, ÁLLAMI TÁMOGATÁS igényelhető.

                                         TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!

             HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek elrendezésű, AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, felújított lakás!

     Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Csordás Ingatlan
Kapcsolattartó: Csordás János
Hirdető telefonszáma: +36 20 460-0796
Honlap:
 
Képek