adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Dunakeszi 
Dunakeszi 

Hivatkozási szám: 3454330
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3454330
Ingatlan adatai
Irányár: 124 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 540 693 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 231 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 5
Építés éve: 2004
Szintek száma: 3
Telekterület: 642 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Dunakeszi Révdűlőben eladó egy 2004-ben épült, szerkezetileg kifogástalan állapotban lévő kétszintes családi ház. Tágas belső tereinek és praktikus elosztásának köszönhetően rendkívül világos.

A ház alatt található egy 49,93 négyzetméteres szuterén leválasztott konyhával, ahol helyet kapott a ház fűtéséről és melegvízellátásáról gondoskodó gáz cirkó is, illetve innen közvetlen kijárat nyílik az udvarra. A földszinten található egy előszoba, amelyből egy tágas, 55 négyzetméteres amerikai konyhás nappaliba, egy hálószobába, valamint egy zuhanyzós és kádas fürdőszobába léphetünk, továbbá külön WC is kialakításra került. A nappaliból közvetlenül elérhető egy 25 négyzetméteres terasz, amely a kertbe vezet.

Az emeleten egy nagy nappali, két hálószoba, egy kádas fürdőszoba és egy külön WC található. A két hálószobából és a közlekedőből 4 nm-es, illetve 2 nm-es erkélyek, a nappaliból pedig egy 19 négyzetméteres erkély nyílik.

A kertben a pihenést egy fűthető medence, egy nyári szaletli, valamint egy kemence biztosítja.

Amennyiben további kérdései merülnének fel, vagy szeretné személyesen megtekinteni az ingatlant, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén. Irodánk díjmentesen segít a hitelügyintézésben és a CSOK-kal kapcsolatos ügyekben is.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: Casa Futura Kft.
Hirdető telefonszáma: +36703990399
Honlap:
 
Képek