adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3454125
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3454125
Ingatlan adatai
Irányár: 149 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 665 556 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 4
Építés éve: 2024
Szintek száma: 1
Telekterület: 253 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: beállóhely
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Eladó frissen elkészült, modern 4 szobás családi ház Kelenvölgyben!

 

Eladó egy vadonatúj, modern 90 négyzetméteres családi ház Budapest 11. kerületének egyik legkedveltebb részén, Kelenvölgyben! Az ingatlan 4 szobás, elegáns és dizájnos kialakítású, amelyben a tágas, napfényes terek dominálnak. A ház minden részletét magas minőségű anyagok felhasználásával alakították ki, így biztosítva a modern életstílusnak megfelelő kényelmet és luxust.

 

Ház jellemzői:

 

Az önálló családi ház egy 253nm-es telken helyezkedik el , kedvező tájolása miatt minden napszakban fényes. A házon belül 3 hálószoba, egy rendkívül tágas amerikai konyhás nappali illetve egy fürdőszoba került kialakításra. A költséghatékonyság jegyében a legújabb hőszivattyús rendszer gondoskodik az energiatakarékos fűtésről és hűtésről, ami nemcsak környezetbarát, de hosszú távon jelentős megtakarítást is biztosít. A kertben egy autó számára került kialakításra parkolóhely amely bővíthető kettőre. Az épületet minden irányból kert veszi körül ami rengeteg lehetőséget rejt magában.

 

Környék, közlekedés:

 

A csendes környezetben található ház közel van a természethez, ugyanakkor könnyen megközelíthető a városközpont is. Rendkívül jó közlekedést biztosít tömegközlekedéssel illetve autóval egyaránt. Séta távolságon belül található iskola, óvoda, gyógyszertár, élelmiszer bolt illetve több sportolási lehetőség.

 

Parkolás:

 

Udvaron belül egy autó számára kialakított parkolóhely került kialakításra amely kettőre bővíthető, illetve a ház közvetlen környezetében ingyenes parkolásra van lehetőség.

 

Ez az ingatlan kivételes lehetőség azok számára, akik egy minden szempontból modern, fenntartható és stílusos otthont keresnek!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Szlifka Balázs
Hirdető telefonszáma: +36 30 701-1203
Honlap:
 
Képek