adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XIV.kerület 
Róna park 

Hivatkozási szám: 3453545
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3453545
Ingatlan adatai
Irányár: 47 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 977 551 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 49 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 2
Építés éve: 1960
Szintek száma: 11
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ha egy olyan otthont keresel, ahol minden nap úgy ébredhetsz, mintha egy festményben élnél, akkor megtaláltad! Eladásra kínálok egy varázslatos, 49 nm-es, 9. emeleti lakást Budapest egyik legzöldebb és legbékésebb szegletében, Zugló szívében.

Ez a kétszobás ékszerdoboz nem csupán egy lakás, hanem egy hely, ahol a reggeli kávédat egy 8 nm-es, napfényben fürdőző teraszon élvezheted, miközben a távolban húzódó hegyek és a város panorámája tárul eléd. A terasz komfortját egy kültéri árnyékoló teszi teljessé, így akár a legforróbb nyári napokon is hűsölhetsz itt.

Az ingatlan az elmúlt évek során megújult, szinte minden helyisége felújításon esett át. A konyha, ahol saját ablakon keresztül árad be a természetes fény, modern beépített bútorzattal várja új lakóit, hogy együtt alkossatok felejthetetlen gasztronómiai élményeket.

Az otthon környezete igazi zöldövezeti kincs, ahol a madárcsicsergés és a friss levegő garantált, mégis pár perc alatt elérheted a város pezsgését. Akár a kisföldalattival suhansz be a belvárosba, akár az Örs vezér tere felé veszed az irányt, minden egyetlen közlekedési eszközzel elérhető.

A társasházban rend és tisztaság uralkodik, új lift segíti a mindennapokat, és a parkolás sosem jelent problémát, hiszen a ház előtt és a szomszédos utcákban ingyen parkolhatsz.

Ez a zuglói gyöngyszem csak rád vár – hívj, és ismerd meg életed következő fejezetét ebben a varázslatos otthonban!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek