adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, V.kerület 
Kálvin tér 

Hivatkozási szám: 3453519
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3453519
Ingatlan adatai
Irányár: 240 000 Ft/hó
Típus: tégla lakás
Kategória: kiadó
Alapterület: 33 m2
Fűtés: -
Állapota: átlagos
Szobák száma: 1
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Budapest belvárosában a Kálvin tér 3. szám alatt, 33 nm-es, 1 szobás lakás hosszú távra kiadó. A környék infrastruktúrája és közlekedése kiemelkedően jó.  A tégla háztömb 6. emeletén található szép állapotú világos lakás a bérleti szerződés aláírása napján azonnal birtokba vehető. A hálószoba laminált padlóval, a többi helyiség járólappal burkolt. A lakás melegvíz ellátását, valamint a fűtését új gázkazán biztosítja, a nyári melegben hűtése klímával megoldható.

A lakás konyha és fürdőszobabútorral valamint mosógéppel, illetve hűtőszekrénnyel rendelkezik.

A közös költség: 8.085.-Ft/hó, mely tartalmazza a vízhasználat általány díját. A gáz, villany költségek a közüzemi mérőóra szerint havonta fizetendők.

Gyermekes és/vagy 1db kisállattal rendelkező bérlők nincsenek kizárva. Dohányzás a lakáson belül nem megengedett. Gyermekes családnál a bérlés befogadó nyilatkozathoz kötött, további feltétel a bérleti szerződés aláírását követően a közjegyzői nyilatkozat aláírása. A bérleti szerződés 2 havi kauciót tartalmaz és minimum 1 év időtartamra szól.

Az ingatlant a hirdetés előtt részletesen megismertem. A felmerülő további kérdésekre felkészülten várom hívását a hét minden napján.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Egylet.hu
Kapcsolattartó: Szabó Csaba
Hirdető telefonszáma: +36 70 708-0722
Honlap:
 
Képek