adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XIV.kerület 
Komócsy utca 

Hivatkozási szám: 3453211
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3453211
Ingatlan adatai
Irányár: 48 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 222 500 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 40 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 1+1
Építés éve: 1990
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Keresed azt a helyet, ahol gyermeked biztonságban és kényelmesen kezdheti meg budapesti életét? Egy otthont, ami zöld, nyugodt környezetben fekszik, mégis kiváló közlekedéssel és közel az egyetemekhez, bevásárlási lehetőségekhez?

Ez a kis gyöngyszem mindezt megadja. A lakás világos nappaliból, hálófülkéből, modern fürdőszobából és kényelmes konyhából áll – teljesen felújítva és fiatalos, viszonylag új bútorokkal berendezve, melyek az ár részét képezik. Az otthon most két lánytestvéré, akik nagyobb élettérre vágynak, ahogy a kisebbik is megkezdte egyetemi tanulmányait.

A ház rendezett, barátságos lakóközösséggel rendelkezik, a gyönyörűen gondozott udvarban kis játszótér és grillező is található, tökéletes hely a pihenésre vagy feltöltődésre. Bár a lakás a 3. emeleten található lift nélkül, cserébe a padláson és a földszinten is jár hozzá külön tároló.

Ez az otthon nemcsak egy lakás, hanem egy igazi menedék lehet gyermeked számára. Az érdeklődés nagy, az ajánlatok érkeznek – ne maradj le róla! Biztosítsd gyermeked számára ezt a tökéletes otthont Budapesten!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek