adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XV.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3453082
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3453082
Ingatlan adatai
Irányár: 51 600 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 874 576 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 59 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota:
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 1980
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: garázs
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ahol az Otthon és a Kényelem Egyesül!

 

Fedezze fel ezt a 15. kerületben szigetelt társasházban található, 59 m²-es, 2+1,5 szobás lakást, melyhez egy zárható garázs is tartozik, valamint az előtte levő felszíni beálló!  Az épület jó lakóközösség és megtakarítással bir, illetve napelemek lettek felszerelve az épületre korábban. A II. emeleti ingatlan jó állapotban van tágas, világos terek jellemzik, ideális választás lehet mind családok, mind fiatal párok számára, akik igénylik a kényelmet és a biztonságot. A lakás kellemes elosztása, valamint a 17  négyzetméteres garázs kényelmesen több minden  tárolásra is alkalmas pl  bicikli valamint amire igény van. Emellett egy pince rész is tartozik a lakáshoz a lakás részeként.   Nem mindennapi,  extraként tartozik hozzá, kiemeli a környékbeli kínálatból.

Az ingatlanhoz a Tulajdonosnak van az önálló garázs a társasház aljában ami megvásárolható ami  külön helyrajzi számon van ára  8M Ft. Így a lakással együtt a vételár 59,6M.  A szeretett otthon rendezett Tulajdonjogi viszonyok mellett kerül eladásra tehermentesen élethelyzet változás végett. 

 

A lakás egy jól karbantartott kis közösségű társasházban helyezkedik el, amely a 1980-as években épült.

Az épület külső homlokzata és a közös területek rendezettek, a lakóközösség barátságos és kulturált.

A társasház szigetelt! Az ingatlan II. emeleti elhelyezkedése biztosítja a csendes és nyugodt környezetet, csöndes zöld parkra néz, ugyanakkor a könnyű megközelíthetőséget.

 

 

Finanszírozás

Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Irodánk díjmentesen segít Önnek a legmegfelelőbb hitelkonstrukció kiválasztásában, legyen szó CSOK-ról vagy egyéb kedvezményes lehetőségekről.

 

Műszaki

A lakás jó állapotban van, rendszeres karbantartások történtek az elmúlt években pl vizesblokkok felújítása is.

A 59 m²-es lakásban egy tágas nappali, két hálószoba (egy teljes méretű és egy félszoba ami már egész szobrának számolit hiszen több mint 8m! Nagyobb franciaágy is kényelmesen használható, vagy két heverő.

A nagy ablakos  konyha, valamint kamra komfortos jó pakolást tárolást biztosít. Különálló kádas fürdőszoba és WC. A szobák külön bejáratúak, a nappali déli fekvésű, így a nap nagy részében világos. Előszobában étkező lett kialakítva, közlekedő kényelmesen járható benne. Új műanyag redőnyös szúnyogháló felszerelt ablakok, több ponton záródó biztonsági ajtó. Járólap Valmint szalag parketta jó állapotban van. A lakáshoz tartozik meg pince is így igazán kényelmesen eltérhet ha pl nagyobb ingatlanból költözne és több dolgot kellene elhelyeznie.

Közös költség összesen 31ezer forint havonta ebben a fűtés díjak és a szemétszállítás takarítás, közös terek használta karbantartása világítása benne van.

 

Környék

A lakás elhelyezkedése kiváló, a 15. kerület csendes, zöldövezeti részén található, ahol minden megtalálható a közelben, ami a mindennapi élethez szükséges: iskolák, óvodák, orvosi rendelők, bevásárlási lehetőségek, valamint szórakozási és sportolási lehetőségek. A környék családbarát, a közbiztonság pedig kimagaslóan jó.

 

Közlekedés

A lakás könnyen megközelíthető mind tömegközlekedéssel, mind autóval. Több buszjárat is rendelkezésre áll, amelyekkel gyorsan elérhető a belváros és a főbb csomópontok. A közeli főútvonalaknak köszönhetően az autós közlekedés is egyszerű és gyors.

 

Ajánljuk

Ezt a lakást ajánljuk családoknak, fiatal pároknak, valamint befektetőknek egyaránt, akik értékelik a kényelmes, jól megközelíthető elhelyezkedést, a csendes környezetet, valamint a ritka extraként szolgáló garázst.

 

Az ingatlan azonnal költözhető, így ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget! Keressen bizalommal, várom megtisztelő hívását.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: TOP3 Ingatlan - Nagy Lajos király útja
Kapcsolattartó: Villás Ágnes
Hirdető telefonszáma: +36 30 962-4788
Honlap:
 
Képek