adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, III.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3446844
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3446844
Ingatlan adatai
Irányár: 89 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 767 241 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 116 m2
Fűtés: -
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 4
Építés éve: 2001
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Rövid összefoglaló:
Budapest III. kerületének központi részén, Csillaghegyen eladó egy 2001-ben villából társasházzá alakult épületben található, 110 m2 alapterületű, felújított, tripla erkélyes, hangulatos, nagy terekkel és egyedi belsőépítészettel rendelkező lakás.

 

Környék:
Csillaghegy Budapest egyik nyugodt, családias hangulatú városrésze, amely gazdag történelmi múlttal és kiváló infrastruktúrával rendelkezik. A környék természeti kincsei, mint a Róka-hegy és a Duna közelsége, ideális helyszínt biztosítanak a természetkedvelők számára. A terület fejlett közlekedési hálózata, beleértve a HÉV-vonalat, gyors kapcsolatot biztosít a belvárossal. A helyi strand és a sportolási lehetőségek hozzájárulnak az aktív életmódhoz, míg az építészeti fejlődés és a közművesítések az elmúlt évtizedekben modernizálták a városrészt, megőrizve annak báját és élhetőségét.

Épület:
A 883 m2-es sarok telken található épület a 90-es évek végén épült 38 cm vastag porotherm téglából, amit dísztéglával vontak be. 2001-ben nyerte el jelenlegi formáját, amikor csak a falakat meghagyva, a teljes házat felújítva 6 lakásos társasházzá alakították át. Az itt lévő lakások különleges atmoszféráját a belső térben elhelyezett fém tartóoszlopok teremtik meg, melyek egyedi és modern megjelenést biztosítanak az otthonoknak.

Lakás jellemzői:
Az ingatlant  jelenlegi tulajdonosa 2021-ben teljeskörűen felújította. A központi tér egy tágas, 43 m2-es  amerikai konyhás nappali. Ez 3 hálószobával, előszobával, fürdőszobával, külön mellékhelyiséggel és egy spejzzel egészül ki, de két főfal kivételével mindenhol hangszigetelt gipszkarton falak találhatók, így az alaprajz könnyen variálható. A lakás fűtését egy Beretta kondenzációs kazán biztosítja, ami az egyik leghatékonyabb a piacon és amely a pincében kapott helyet, így nem a lakás belső terét csúfítja. A magasabb komfort érdekében beszerelésre került egy inverteres klíma is, de a keleti tájolásnak köszönhetően az év túlnyomó részében még enélkül is kellően hűvös a lakás.

A közös költség 13.000 forint, amely tartalmazza a felújítási alapot, a közös víz és áram használatot, valamint a társasház biztosítást is.

Parkolás:
Az utcán a nap minden szakában van hely és  ingyeneses lehetséges.

 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Németh Gábor
Hirdető telefonszáma: +36 70 624-9966
Honlap:
 
Képek