adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3446441
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3446441
Ingatlan adatai
Irányár: 129 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 119 828 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 116 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota:
Szobák száma: 3+1
Építés éve: 1930
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Ingatlan helyszíne

 

Eladásra kínálunk Budapest egyik legkeresettebb részén, a II. kerületben található lakást, amely a híres Körszálló szomszédságában helyezkedik el. Az ingatlan elhelyezkedése rendkívül kedvező, hiszen a Rózsadomb alján található. A lakás remek választás lehet hosszú távú befektetésként, illetve irodai, esetleg rendelői funkciókra is kiválóan alkalmas. Emellett többgyermekes családok számára is ideális otthont nyújthat, hiszen a környék csendes, biztonságos, és számos szolgáltatás, valamint zöldterület található a közelben.

 

Épület jellemzői

 

Az ingatlan egy jó állapotban lévő 5 emeletes társasház első emeletén található. Az épület karbantartott, a társasház belső lépcsőháza is figyelemre méltó, hiszen gondosan rendben tartják. A lépcsőház mellett lift is szolgálja a lakók kényelmét, ami különösen praktikus a mindennapi életben. A lakóközösség összetartó, nyugodt és igényes, mindenki odafigyel a környezetére.

 

Lakás jellemzői

 

A lakás rendkívül tágas, 116 négyzetméteres, és klasszikus nagypolgári elrendezéssel rendelkezik. Az ingatlanban két és fél szoba található, valamint egy tágas előszoba és egy hall, amely különleges hangulatot kölcsönöz a lakásnak. A konyha világos, és egy kis erkéllyel is rendelkezik. A konyhához tartozik még egy kisebb félszoba, amely ideális lehet dolgozószobának vagy gyermekszobának, továbbá egy nagy méretű spájz és egy kényelmes étkezősarok is kialakításra került. A fürdőszobában modern zuhanyfülke található. A lakásban a fürdőszobai WC-n kívül egy különálló WC is helyet kapott, amely az előszobából nyílik, és kézmosóval is felszerelt, ami rendkívül praktikus a vendégek számára. A lakáshoz tartozik egy pincei tároló is, amely további tárolási lehetőséget biztosít. Ezen kívül az épület egy csendes, zöld belső udvarral rendelkezik, amely kellemes kikapcsolódást nyújthat a lakók számára.

 

Műszaki adatok

 

A lakás 10 évvel ezelőtt teljes körű felújításon esett át, amely során az elektromos hálózatot is teljesen kicserélték, biztosítva ezzel a biztonságos és megbízható működést. Az ingatlan külső nyílászáróit korszerű, hang- és hőszigetelt ablakokra cserélték, amelyek redőnnyel is fel vannak szerelve, így biztosítva a lakás nyári hűvösét és téli melegét. A fűtést házközponti rendszer biztosítja, ami egyenletes és komfortos hőmérsékletet nyújt a hidegebb hónapokban. A lakásban a klímaberendezés helyei is kialakításra kerültek.

 

Parkolás

 

A parkolás a ház előtt található parkolóhelyeken, valamint a környező utcákban lehetséges. Az ingatlanban történő bejelentkezést követően a parkolás ingyenes.

 

Rezsi és egyéb költségek

 

A közös költség havonta 54.000 HUF, amely magában foglalja a korlátlan vízfogyasztást, a házközponti fűtés díját, a hulladékszállítás költségeit, valamint a felújítási alapba történő hozzájárulást. A lakás villany- és gázfogyasztása egyedi mérőórák alapján kerül elszámolásra.

 

Ha kérdése van vagy megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Németh Kornél
Hirdető telefonszáma: +36 70 432-3545
Honlap:
 
Képek