adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XX.kerület 
Kazinczy utca 

Hivatkozási szám: 3446433
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3446433
Ingatlan adatai
Irányár: 54 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 900 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 61 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 2022
Szintek száma: 2
Telekterület: 27 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Vigyázat! Ez a ház beleszeretős és azonnal birtokba vehető!
Csak a TOP3Ingatlan kínálatában!
 

Eladásra kínálunk a XX. kerületben, Szabótelepen, közlekedés szempontjából kimondottan jó elhelyezkedésű, mégis csendes részen, utcafrontra épült, 2022-ben újjáépített, belső kétszintes, 61 m2-es, teraszkapcsolatos, amerikai konyhás nappali + 2 szobás, igényesen kialakított házat.
 

Az ingatlan környéke jól ellátott, csendes utcában helyezkedik el. A ház a szomszédtól teljesen szeparált, külön bejárattal rendelkezik. Alsó szinten helyet kapott a kényelmes méretű amerikai konyhás nappali, amely közvetlen teraszkapcsolatos, a bejárat mellett kialakított vendég mosdó, egy közlekedő, valamint a lépcső alatt egy jól pakolható tároló. Az emeleten további két hálószoba található, egy zuhanyzós fürdőszoba mellékhelyiséggel, illetve egy beépített gardrób, amely az előtérben került elhelyezésre.
 

Finanszírozás
Az ingatlan per,- teher és igénymentes, 1/1 tulajdon. Készpénzzel, valamint banki finanszírozással is megvásárolható, melyben bankfüggetlen, profi kollégánk díjmentesen áll ügyfeleink rendelkezésre.
 

Műszaki
A házat 2022-ben B30-as téglából építették, homlokzata 15 cm-es szigetelést kapott. Nyílászárók kiváló minőségű hő,- és hangszigetelő műanyag ablakok, minden ablak fronton redőnnyel szerelve. Bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. Az alsó szinten minden helyiség nagyméretű márvány lappal burkolt, az emeleten a szobák kivételével szintén az alsó szinttel harmonizáló burkolat került beépítésre. A ház melegéről és melegvíz előállításáról Ariston típusú gázkazán gondoskodik. A fűtést padlófűtés biztosítja minden helyiségben. A nyári időszakban a kellemes hőérzetet a nappaliban elhelyezett klímával tudjuk biztosítani.
 

Környék
Az ingatlan a Nagykőrösi út közelében, egy csendes, átmenő forgalomtól mentes utcában helyezkedik el, mégis egy közlekedési csomópont közelében. A közvetlen közelben minden megtalálható, ami a napi életvitelhez szükséges lehet.
 

Közlekedés
Közlekedése kitűnő, a belvárost akár tömegközlekedéssel, akár autóval könnyen és gyorsan megközelítheti a reggeli forgalomban is. 
Tömegközlekedéssel az alábbi buszjáratok állnak rendelkezésre: 54-es, 55-ös, 84E-s, 89E-s, 94E-s, 254E-s, 294E-s, 607-es, 608-as, 633-as
 

Az ingatlant minden korosztály számára jó szívvel ajánljuk. Elrendezése, valamint esztétikus és praktikus kialakítása miatt bárki kellemes otthonra találhat ebben a minden igényt kielégítő házban.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: TOP3 Ingatlan - Molnár utca
Kapcsolattartó: Szanics Gabriella
Hirdető telefonszáma: +36 70 364-1497
Honlap:
 
Képek