adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület, Szemlőhegy 
 

Hivatkozási szám: 3445951
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3445951
Ingatlan adatai
Irányár: 1 590 000 Ft/hó
Típus: családi ház
Kategória: kiadó
Alapterület: 600 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 6+1
Építés éve: 2001
Szintek száma: -
Telekterület: 1 000 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
**Rózsadombon Kiadó Luxusvilla – Páratlan Panoráma és Nagy Terek**

Kiadásra kínálunk egy exkluzív, háromszintes, 600 nm-es villát Rózsadomb szívében, amely lenyűgöző kilátással büszkélkedhet a Margit-szigetre, a Dunára és a Gellérthegyre. Ez a luxusigényeket kielégítő, bútorozatlan ingatlan tökéletes választás nagyobb családoknak, irodáknak, cégek központjának, oktatási célokra vagy rendelőknek is. Igényes kisállat hozható.

A villa földszintjén egy tágas nappali, három hálószoba, fürdőszoba, teljesen felújított konyha, szauna és egy háromállásos garázs található. Ez a szint közvetlen kijárattal rendelkezik az alsó teraszra és a gondozott kertbe, amely körbejárható. A középső szinten egy hatalmas nappali és étkező, valamint egy hálószoba és fürdőszoba helyezkedik el. Az innen nyíló óriási teraszról lélegzetelállító panoráma tárul elénk, mintha a város a lábunk alatt heverne. A felső szinten két hálószoba és két fürdőszoba található, valamint a tetőterasz, ahol szintén élvezhetjük a csodás kilátást.

A fűtést gázkazán, padlófűtés és hűtő-fűtő klíma biztosítja, így egész évben kellemes hőmérsékletet garantál. A házhoz tartozó kertben további 4 autó számára biztosított parkolási lehetőség, és az elektromos kapun keresztül könnyedén megközelíthető az udvar. Az ingatlan minimum 1 éves bérleti idővel, két havi kaucióval azonnal költözhető.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget – hívjon most és tekintse meg személyesen!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Petróczy Gréta
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5731
Honlap:
 
Képek