adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Érd 
Érdliget 

Hivatkozási szám: X3445643
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3445643
Ingatlan adatai
Irányár: 119 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 614 872 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 195 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: átlagos
Szobák száma: 5
Építés éve: 1974
Szintek száma: 3
Telekterület: 926 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma, redőny
Részletes leírás
DÍJNYERTES OTTHON ÉRDEN





Eladóvá vált egy nettó 164 m2 alapterületű, 5 SZOBÁS, 2 FÜRDŐSZOBÁS, NAGY TERASZOS, DNY-i fekvésű, EGYEDI TERVEZÉSŰ családi ház Érd \"Rózsadombjaként\" is emlegetett részén, Érdligeten, a Kutyavár mellett.



Az ingatlan 1974-ben épült, és egyedi, innovatív tervezésének köszönhetően elnyerte az év háza díjat, amely kiemelkedő építészeti értékét és stílusát is elismerte.



A házban részleges felújítást végeztek, amelynek során kicserélték a nyílászárókat, korszerű kondenzációs gázkazánt építettek be, valamint a tetőn vízszigetelést alkalmaztak a hosszú távú védelem érdekében.



Az ingatlanban egy hangulatos kandalló található, amely ideális helyszínt teremt téli estéken, hogy egy pohár bor mellett melegedve élvezhessük a pillanatot.



Víz, villany, gáz: fogyasztás alapján fizetendő.



Az ingatlanhoz tartozik egy kétállásos, 32 m2 alapterületű garázs.



Érdliget egy kedvelt és családias hangulatú városrész Érd területén, amely Budapest közelsége miatt ideális választás mindazok számára, akik nyugodt, zöld környezetben szeretnének élni, mégis könnyen megközelíthető helyen. A közlekedés kiváló, hiszen az M7-es autópálya és a 7-es főút is könnyen elérhető, így Budapest belvárosába rövid idő alatt be lehet jutni. Emellett Érd vasúti csatlakozással is rendelkezik, amely további kényelmet biztosít az ingázók számára. Érdliget lakói élvezhetik a csendes utcákat, a kertvárosi jellegű környezetet és a közeli természeti látnivalókat, mint például a Duna-partot vagy a számos túraútvonalat, amelyek aktív kikapcsolódási lehetőségeket nyújtanak. Az infrastruktúra is jól kiépített, számos iskola, óvoda, üzlet és szolgáltatás található a közelben, így minden adott a kényelmes és minőségi életvitelhez.





Örömmel várom HÍVÁSÁT az ingatlan megtekintése kapcsán, akár HÉTVÉGÉN VAGY AZ ESTI órákban is!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: OPTIMA - A szakértő ingatlaniroda
Kapcsolattartó: Csiszár Rudolf
Hirdető telefonszáma: +36203205225
Honlap:
 
Képek