adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XIV.kerület 
Thököly út 

Hivatkozási szám: 3445489
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3445489
Ingatlan adatai
Irányár: 75 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 834 066 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 91 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: építés alatt
Szobák száma: 4
Építés éve: 1900
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Képzeld el, ahogy a gyermekeid boldogan játszanak a tágas nappaliban, miközben te a csendes, nyugodt otthonotokban pihensz, távol a város zajától. Mindezt anélkül, hogy feladnád a kiváló közlekedési lehetőségeket.

Ez az álom most valóra válhat! Eladó egy 91 nm-es, 4 szobás lakás a Thököly úton, amelyet kifejezetten családok számára terveztek. Az ingatlan utolsó lakásként a belső udvarból nyílik, így nyugalmat és intimitást biztosít nektek – senki sem fog elhaladni az ajtótok előtt. A lakás felújításán most zajlanak az utolsó simítások, így még van lehetőség egy-egy részlet saját ízlésre igazízására. 

A tágas nappali és három hálószoba lehetőséget ad arra, hogy minden családtagnak meglegyen a saját kis birodalma, miközben az együtt töltött pillanatok is különlegesek maradnak.

Ez az a hely, ahol a gyermekeitek felnőhetnek, és ahol ti is otthonra találhattok. Nem kell aggódnod a részletek miatt sem – mi mindent elintézünk, hogy ti csak az új életetekre koncentrálhassatok.

Ne várjatok tovább, tegyétek meg az első lépést a közös jövőtök felé! Hívjatok most, és nézzétek meg, miért is ez az ingatlan a legjobb választás a családotok számára.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek