adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3445479
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3445479
Ingatlan adatai
Irányár: 220 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 750 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 80 m2
Fűtés: házközpontú, egyedi mérővel
Állapota: újszerű
Szobák száma: 3
Építés éve: 2018
Szintek száma: 4
Telekterület: 194 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
-3 szoba

-kertkapcsolat 

-terasz 

 

Ingatlan helyszíne:
A lakás Budapest 11. kerületében, Sasad lábánál található. A környék ideális választás mindazok számára, akik nyugodt, csendes környezetre vágynak, de mégis szeretnék kihasználni a főváros kiváló közlekedési adottságait. Az infrastruktúra remek, a környéken számos bevásárlási lehetőség, iskola, óvoda található.

Épület jellemzői:
Az ingatlan egy 2018-ban épült, négyszintes társasház földszintjén helyezkedik el. Az épület modern, rendezett és akadálymentesített, amely különösen vonzóvá teszi a lakást idősek és mozgásukban korlátozottak számára is. A társasház magas színvonalú kialakítása biztosítja a lakók számára a nyugodt és komfortos életvitelt.

Lakás jellemzői:
A földszinti lakás alapterülete 79,5 négyzetméter, melyhez egy 19 négyzetméteres, tágas terasz is tartozik. Az ingatlan elrendezése három szobából, egy nappaliból és egy amerikai konyhából áll, amelyek praktikus kialakításuk révén a családi élet minden igényét kielégítik. A lakás egyik legkiemelkedőbb tulajdonsága a 194 négyzetméteres saját kert, amely ritkaságnak számít a környéken. A kert minden szobából közvetlenül elérhető, és a tájolásának köszönhetően egész nap élvezhető a napsütés.

Műszaki adatok:
Az ingatlan műszaki felszereltsége modern és kényelmes, így elektromos redőnyök és klímaberendezés is a lakók kényelmét szolgálja. A lakás újszerű állapotban van, köszönhetően a 2018-as építésnek és a gondos karbantartásnak. Az akadálymentes kialakítás széleskörű felhasználást tesz lehetővé.

Parkolás:
A lakók számára az utcán ingyenes parkolási lehetőség biztosított, ami jelentős kényelmet jelent a mindennapokban. Az épület környezetében mindig található parkolóhely, így az autóval való közlekedés egyszerű és problémamentes.

Ha kérdése van vagy megtekintené az ingatlant, keressen bizalommal!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Németh Kornél
Hirdető telefonszáma: +36 70 432-3545
Honlap:
 
Képek