adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, I.kerület, Víziváros I. ker. 
Vérmező út 

Hivatkozási szám: 3445406
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3445406
Ingatlan adatai
Irányár: 79 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 490 566 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 53 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 1+1
Építés éve: 0000
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladásra kínálunk egy különleges, felújított lakást Budapest legexkluzívabb részén, az 1. kerületben, a Vérmező utcában, a Budai Vár közvetlen lábánál. Ez a második emeleti, 53 négyzetméteres lakás tökéletes otthona lehet mindazoknak, akik egyedi hangulatú, panorámás ingatlant keresnek a főváros szívében.



A lakásból lélegzetelállító kilátás nyílik a Széll Kálmán térre, és a távolban a Széchenyi kilátóig is ellátni. A tágas nappali és a hangulatos hálószoba ideális teret biztosít a kikapcsolódásra Buda szívében.



A társasház egy gondozott, zöld kerttel rendelkezik, amely padokkal, magaságyással, valamint a gyermekek számára játszási és kikapcsolódási lehetőségekkel van felszerelve.A Széll Kálmán tér közelsége miatt minden fontos szolgáltatás és közlekedési csomópont karnyújtásnyira van.



Ha szeretné megnézni ezt a különleges lehetőséget kínáló lakást a Vízivárosban, vagy további információra van szüksége, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Örömmel válaszolunk minden kérdésre és segítünk a lakásvásárlás folyamatában.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: La Cittá dell Acqua Kft.
Hirdető telefonszáma: +36704244380
Honlap:
 
Képek