adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Gödöllő 
Kandó Kálmán utca 

Hivatkozási szám: 3440112
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3440112
Ingatlan adatai
Irányár: 109 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 454 167 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 240 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 7
Építés éve: 1965
Szintek száma: 2
Telekterület: 985 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
CSAK a TOP3 Ingatlan kínálatában!

Gödöllő városi részén csendes mellékutcában kínálok 985 nm-es telken elhelyezkedő nettó 191 m2-es (bruttó 240 m2), kétszintes, 7 szobás, dupla komfortos, jó állapotú, tágas terekkel rendelkező családi házat, amely akár több generáció együttélésére is alkalmas vagy vállalkozás céljára is tökéletes.

A közel 1000 négyzetméteres telek ideális méretű, ami bőséges teret biztosít különböző célokra. A nagy kertben lehetőség nyílik családi összejövetelekre, szabadtéri kikapcsolódásra, vagy akár kertészkedésre is. A ház előtt található előkert rendezett bejáratot biztosít, miközben a hátsó kert privát szférát nyújt. A telek mérete lehetővé teszi, hogy akár egy medencét, pihenő sarkot vagy igény szerint játszóteret is kialakítsunk. A zöld környezet pedig tökéletes helyszínt biztosít a kikapcsolódáshoz. 
 

Az ingatlan alsó szintjén található a tágas nappali - étkező 41,77 m2 teraszkapcsolattal, átadó ablakos konyha kamra kapcsolattal 12,58 m2, két nagyméretű szoba 19,30 és 17,74 m2-esek, tágas sarokkádas fürdőszoba  5,46 m2, egy külön bejáratú mellékhelyiség 1,85 m2, egy előtér, valamint az alagsorban egy körülbelül 6 m2-es pince. 
 

A felső szinten nagy előtérből (12,44 m2) nyílik minden helyiség. Itt található 4 hálószoba 23,05, 20,24, 11,13 és 11,99 m2-esek, egy tágas kádas fürdőszoba 6,25 m2 és egy elkülönített mellékhelyiség 1,25 m2, valamint egy fedett 4,60 m2-es erkély. 
 

Finanszírozás:
Az ingatlan per,- teher és igénymentes. Készpénzzel vagy akár pénzintézeti hitel segítségével is megvásárolható, melyben profi bankfüggetlen kollégánk áll ügyfeleink rendelkezésére díjmentes ügyintézéssel. CSOK Plusz igényelhető.

Műszaki:
Az épületet alapja a klasszikus kádár kocka 1965-ben épült, majd 1997-ben egy bővítéssel és tetőtér ráépítéssel nyerte el jelenlegi formáját. Az átalakítás során teljesen új villany és vízhálózatot került kialakításra. A ház melegéről és a melegvíz előállításáról költséghatékony cirkó kazán gondoskodik. Az emeleten a nyári időszakban is a kellemes hőérzetet klíma biztosítja  Az ingatlan saját mérőórákkal rendelkezik.

Környék:
A Kandó Kálmán utca egy csendes és családbarát környék. A város egyik kedvelt lakóövezete, ahol a zöldterületek és parkok bőven megtalálhatók, ideális helyszín a természet közelségét és a nyugodt életmódot keresők számára. A közelben több bevásárlási lehetőség, bank, gyógyszertár és orvosi rendelő is található, valamint iskolák és óvodák is elérhető távolságon belül helyezkednek el.
 

Közlekedés:
A közlekedési kapcsolatok kiválóak: Gödöllő város központja autóval néhány perc alatt megközelíthető. A város központjából vonattal és HÉV-vel is könnyedén eljuthatunk Budapestre, a menetidő körülbelül 30-40 perc. A helyi buszjáratok szintén jól szervezettek, melyekkel a város különböző részeibe, illetve a közeli településekre is el lehet jutni. Az autópálya közelsége miatt Budapest is gyorsan elérhető gépjárművel.
A telken belül 1 autó számára fedett beállási lehetőség került kialakításra és további felszíni parkolási opció áll rendelkezésre igény szerint akár több autónak is.
 

Ajánlás:
Az ingatlant első sorban olyan otthont kereső nagyobb családok vagy nagyobb családot tervező fiatalok számára ajánlom, akiknek fontos a tágas élettér és a több hálószoba nyújtotta kényelem. Az alsó és a felső szint szeparálhatósága miatt akár vállalkozás céljára is tökéletes választás lehet. Valamint azoknak is szívből ajánljuk, akik nyugodt és barátságos környezetben keresik leendő otthonukat távol a város zajától mégis mindenhez elérhető távolságban.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: TOP3 Ingatlan - Molnár utca
Kapcsolattartó: Szanics Gabriella
Hirdető telefonszáma: +36 70 364-1497
Honlap:
 
Képek