adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3438931
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3438931
Ingatlan adatai
Irányár: 41 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 396 667 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 30 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 1
Építés éve: 1951
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Remek befektetési lehetőség a XI. kerületben!

 

Eladásra kínálunk a XI. kerület frekventált részén egy napsütötte fényes terasszal rendelkező 30nm alapterületű garzon lakást. Remek lehetőség befektetőknek vagy akár fiatalok számára. 

 

Ház tulajdonságai:

 

A ház remek lokációval rendelkezik műszaki állapota jónak mondható. Rendelkezik felújítási alappal amely biztosítja a folyamatos korszerűsítést, fejlődést. A társasház lakói rend és tisztaság szerető emberek így a közös terek rendezettségéről közösen gondoskodnak. Homlokzata és bejárati ajtaja korábban korszerűsítésen  esett át illetve a tetőt két éve felújították.

 

Lakás tulajdonságai:

 

A lakás egy 3 szintes 12 lakásos társasház első emeletén (magasföldszint) helyezkedik el. Néhány éve egy teljes körű felújításon esett át ekkor az elektromos vezetékek is korszerűsítve lettek. A lakáson belüli helykihasználás jónak mondható, egy amerikai konyhás tágas nappali illetve a lakás alapterületéhez mérten nagynak mondható fürdőszoba került kialakításra.

A lakáshoz tartozik egy 2nm-es terasz is ami a belső közös használatú kertre néz. H-tarifával rendelkező hűtő-fűtő klíma gondoskodik a megfelelő hőfokról minden évszakban így a rezsi költség rendkívül alacsony. Felújított gépesített állapotban azonnal bérbeadható vagy költözhető.

 

Környék, közlekedés:

 

Remek lokációjának köszönhetően autóval 10-15perc alatt elérhető a belváros, illetve több busz és villamos megálló is elérhető séta távolságon belül. A környéken található iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, illetve több élelmiszer üzlet is.

 

Parkolás:

 

Parkolás közterületen lehetséges, de lakcímkártyával háztartásonként két autóra ingyenes parkolási lehetőség igényelhető. 

 

Ha egy remek befektetési lehetőséget keres vagy egy fiatalos lakás új tulajdonosa szeretne lenni keressen bizalommal!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Szlifka Balázs
Hirdető telefonszáma: +36 30 701-1203
Honlap:
 
Képek