adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület, Szépilona 
 

Hivatkozási szám: 3432653
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3432653
Ingatlan adatai
Irányár: 269 805 900 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 725 312 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 99 m2
Fűtés: -
Állapota: újszerű
Szobák száma: 4
Építés éve: 2023
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Új lakóingatlant kínálunk eladásra Budapest 02, Szépilona városrészben, a Labanc úton. Az ingatlan alapterülete 99 nm, 4 szobával és 2 fürdőszobával rendelkezik, valamint egy 36 nm-es terasszal és két teremgarázs férőhellyel. Az ingatlan állapota új építésű, a fűtést hőszivattyú biztosítja, és légkondicionált is.

Az ingatlan a hegyvidéki környezetben található, ahol a csendes környék és a rendezett kertek nyújtanak kellemes kikapcsolódást. A riasztórendszerrel felszerelt lakás egy zöld otthon, amely akadálymentesített és okos otthon rendszerrel is ellátott.

A környék biztonságos és csendes, tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető. A közeli buszmegálló és villamosvonalak kényelmes utazást biztosítanak a városba. A környék kiváló lehetőségeket kínál a szabadidős tevékenységekhez, mint például a túrázás és a kerékpározás.

Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, bátran keressen minket bizalommal. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére, hogy segítsen Önnek a döntésben.

Várjuk jelentkezését!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Rock Home
Kapcsolattartó: Maczó Gergely
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5688
Honlap:
 
Képek