adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3432342
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3432342
Ingatlan adatai
Irányár: 116 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 611 111 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 72 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 2
Építés éve: 1981
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Eladó zöldövezeti napfényes teraszos 2 szobás lakás a Gellért-hegyen!

 

Eladásra kínálunk XI. kerület csendes zöldövezetében a Gellért-hegyen egy rendkívül fényes 73nm-es alapterülettel rendelkező 2 szobás teraszos lakást..

 

Ház jellemzői:

 

A 12 lakásos 3 szintes társasház egy gyönyörű ősfás telken helyezkedik el. A társasház műszaki állapota jónak mondható belső terei tiszták, rendezettek az igényes lakóközösségnek köszönhetően. A társasházhoz közös kert is tartozik ezt a lakók gondozzák.

 

Lakás jellemzői:

 

A lakás a rendezett társasház első emeletén helyezkedik el, terasza a belső kertre néz. 2019-ben egy teljes felújításon, korszerűsítésen esett át. Minden ablakra került redőny, korszerű termosztáttal szabályozható gáz cirkó fűtést építettek ki.

A felújítás során kialakításra került egy tágas nappali, egy hálószoba, étkező, fürdőszoba, külön WC illetve egy konyha. Az 5nm-es teraszra a tágas nappaliból vezet az út. A lakáshoz tartozik egy 3nm-es tároló is a pincében. 

 

Közlekedés, környék:

 

A társasház a XI. kerület egyik legnépszerűbb zöldövezetében helyezkedik el így ideális lehet a csendet és nyugalmat kedvelők számára. Pár perc sétával elérhető több ismert park illetve egy nagyobb sétával akár a Citadella is. A környéken található iskola, óvoda, gyógyszertár illetve élelmiszer bolt is. A remek lokációnak köszönhetően autóval illetve tömegközlekedéssel egyaránt 10-15perc alatt elérhető a belváros.

 

Parkolás:

 

Parkolás a társasház előtt közterületen lehetséges, lakcím kártyával háztartásonként 2 autóra ingyenes parkolási lehetőség igényelhető.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Szlifka Balázs
Hirdető telefonszáma: +36 30 701-1203
Honlap:
 
Képek