adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XII.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3432340
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3432340
Ingatlan adatai
Irányár: 275 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 750 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 100 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 4
Építés éve: 2010
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Eladó fényes 4 szobás új építésű lakás a Mom parkban!

 

Eladásra kínálunk a XII. kerület frekventált részén egy gyönyörű napfényes 4 szobás 100nm alapterülettel , 6nm-es terasszal rendelkező új építésű lakást.

 

Ház jellemzői: 

 

Az új építésű társasház kívülről illetve belülről is kitűnő állapotban van rendszerető lakóközössége ügyel ennek megőrzésére. A ház a Mom park-on belül helyezkedik el alig pár lépésre a bevásárlóközponttól. A recepción 24 órás biztonsági szolgálat garantálja a tökéletes biztonságot, a közös kertet pedig kertész tartja rendben.

 

Lakás jellemzői:

 

A Mom park legszerencsésebb elosztású lakása remek helykihasználásának köszönhetően rengeteg lehetőséget rejt, mindenki megtalálja benne a saját ízlésének megfelelőt. A lakásban kialakításra került egy rendkívül tágas amerikai konyhás nappali, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, egy közlekedő folyosó beépített gardrób szekrénnyel illetve tartozik hozzá egy 6,5nm-es terasz is. Nyári hónapokban a beépített split klíma, télen a házközpontú fűtés teszi kellemessé a hőfokot. Minden ablakon redőny található így könnyen sötétíthető és árnyékolható a lakás. A lakáshoz videós kaputelefon tartozik. 

 

Közlekedés, környék:

 

Rendkívül jó lokációjának köszönhetően autóval es tömegközlekedéssel egyaránt egyszerű és jó a közlekedés, több busz illetve villamos megálló is elérhető par perc sétával. A szomszédos bevásárlóköpontban több nagyobb üzlet, élelmiszerbolt, gyógyszertár is található , de a környéken található orvosi rendelő, óvoda, iskola is.

 

Parkolás:

 

A lakáshoz nem tartozik terem garázs, de mindig van lehetőség bérlésre. Lakcím kártyával háztartásonként két autóra pedig igényelhető ingyenes parkolási lehetőség közterületen. ( A környező utcákban általában könnyen, egyszerűen lehet találni parkoló helyet.) 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Szlifka Balázs
Hirdető telefonszáma: +36 30 701-1203
Honlap:
 
Képek