adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VI.kerület 
Izabella utca 

Hivatkozási szám: 3432181
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3432181
Ingatlan adatai
Irányár: 108 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 963 636 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 55 m2
Fűtés: elektromos
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3
Építés éve: 0000
Szintek száma: 4
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó egy első emeleti, teljes körűen felújított lakás Budapest egyik legkedveltebb részén, a 6. kerületben, az Izabella utcában. Az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik a belvárosi élet kényelmét és a modern otthon nyújtotta luxust keresik. A lakás két különálló hálószobával és egy amerikai konyhás nappalival rendelkezik, így tökéletes lehet pároknak, kisebb családoknak vagy befektetési célra is.



A társasház, amelyben a lakás található, szintén felújításon esett át, így biztosítva a kényelmes és nyugodt lakhatást. A modern kialakításnak és az átgondolt elrendezésnek köszönhetően az ingatlan minden igényt kielégít. Jelenleg rövid távú bérbeadás keretében van kiadva, ami kiváló lehetőséget jelent a befektetők számára.



Az Izabella utca kiváló elhelyezkedése miatt a város számos nevezetessége könnyen megközelíthető. A lakástól csupán néhány perc sétára található az Andrássy út, Budapest egyik legimpozánsabb sugárútja, amely tele van kávézókkal, éttermekkel és üzletekkel. A közelben található a híres Hősök tere, a Városliget, valamint a Szépművészeti Múzeum, amelyek mind kulturális kikapcsolódást nyújtanak. A környék tömegközlekedése kiváló, így a város bármely pontja könnyedén elérhető.



Ez a lakás nemcsak otthonként, hanem befektetési lehetőségként is remek választás. Ha egy modern, kényelmes és jól megközelíthető ingatlant keres a belváros szívében, akkor ez az ingatlan tökéletes lehet az Ön számára. Ne hagyja ki ezt a kiváló ajánlatot!



A hirdetés tájékoztató jellegű.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: MPD Hungary Kft.
Kapcsolattartó: IL Settimo Kft.
Hirdető telefonszáma: +3613510446
Honlap:
 
Képek