adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3425375
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3425375
Ingatlan adatai
Irányár: 52 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 166 667 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 24 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: átlagos
Szobák száma: 1
Építés éve: 1951
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Remek befektetési lehetőség a II. kerület frekventált részén! 

 

Eladásra kínálunk II. kerület folyamatosan fejlődő frekventált részén egy galériás 24nm alapterülettel rendelkező 1 szobás lakást.

 

Ház jellemzői: 

 

A társasház jelenleg egy teljeskörű felújításon esik át. Felújításra kerül a teljes lépcsőház illetve egy gyönyörű közös parkosított udvar is készül. A tarsasház felső szintjén luxus apartmanok kerülnek kialakításra. Látványtervek már elkészültek, 1éven belül befejeződik a felújítás és a környék egyik legrendezettebb társasháza lesz. 

 

Lakás jellemzői: 

 

A lakás műszaki állapota jónak mondható, korábban egy teljes felújításon esett át. Kialakításra került egy galériás nappali egy felújított konyha illetve fürdőszoba. A kellemes hőfokról télen egy Ariston gázkazán nyáron pedig egy beszerelt split klíma gondoskodik. A lakás kiemelkedő lehetőség befektetők számára de akár fiataloknak saját használatra is jó választás lehet.

 

Környék, közlekedés:

 

Az ingatlan lokációját tekintve mondhatni tökéletes helyen helyezkedik el, ahogy kilépünk az épületből Buda egyik leghangulatosabb sétáló utcájában találjuk magunkat. A Millenáris park az épület közvetlen szomszédságában található de alig pár lépésre található a Mamut bevásárlóközpont illetve a Fény utca piac. Több busz, villamos illetve metró is elérhető pár perc sétával így a közlekedés nem csak autóval, de tömegközlekedéssel is jónak mondható. 

 

Parkolás:

 

A környéken több mélygarázsban is van lehetőség parkolóhely bérlésre, illetve lakcím kártyával háztartásonként két autóra igényelhető ingyenes parkolási lehetőség.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Szlifka Balázs
Hirdető telefonszáma: +36 30 701-1203
Honlap:
 
Képek