adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3424747
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3424747
Ingatlan adatai
Irányár: 103 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 315 190 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 79 m2
Fűtés: házközpontú, egyedi mérővel
Állapota: újépítésű alapkivitel
Szobák száma: 3
Építés éve: 2008
Szintek száma: 1
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: teremgarázs
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
INGATLAN HELYSZÍNE

Az ingatlan Budapest szívében található, egy csendes és jól megközelíthető környéken. A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik, és számos szolgáltatás könnyen elérhető. A Fehérvári út és a 4-es metró közelsége biztosítja a gyors és kényelmes közlekedést a város bármely pontjára.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI

2008-ban épült lakópark modern kialakítású, magas színvonalú építészeti megoldásokkal rendelkezik. A lakás a 6. emeleten helyezkedik el, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a budai hegyekre és a Citadellára. Az épületben központi fűtés működik, egyedi mérővel ellátva, ami lehetővé teszi a költséghatékony és kényelmes hőmérséklet szabályozását.

 

LAKÁS JELLEMZŐI

A 69 négyzetméteres lakás két tágas szobával rendelkezik, 3 szobássá alakítható és délnyugati fekvésének köszönhetően mindig napfényes és világos. A 20 négyzetméteres terasz különleges vonzerőt kölcsönöz a lakásnak, ahonnan páratlan panoráma nyílik a budai hegyekre. A lakás klimatizált, így a nyári hőségben is kellemes hőmérsékletet biztosít. Ez az ingatlan ideális egyedülállóknak vagy pároknak, akik egy barátságos és komfortos otthont keresnek. 

 

MŰSZAKI ADATOK

A lakás központi fűtéssel rendelkezik, egyedi mérővel, ami lehetővé teszi a pontos költségkontrollt és a kényelmes hőmérséklet beállítást. A modern fűtési rendszer biztosítja, hogy mindig kellemes hőmérséklet legyen otthonában, energiatakarékosan. Műanyag hő és hangszigetelt ablakok, elektromos redőnnyel felszerelt.

 

PARKOLÁS

Az épület alatt található mélygarázsban saját parkolóhely biztosítja az autó biztonságát és kényelmét. A garázshely külön megvásárolható, ára 6,9 millió forint.

 

 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Németh Kornél
Hirdető telefonszáma: +36 70 432-3545
Honlap:
 
Képek