adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Pest megye, Csömör 
 

Hivatkozási szám: 3417637
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3417637
Ingatlan adatai
Irányár: 265 200 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 869 508 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 305 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 5
Építés éve: 2003
Szintek száma: -
Telekterület: 1 042 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Kedves Érdeklődőnk! Örömmel mutatjuk be Önnek ezt a gyönyörű, modern és egyedi tervezésű medencés családi házat, amely felkapott környéken, Csömör kertvárosában található. Az ingatlan 305 nm-es, a telek mérete 1042 nm, 5 szobával, 2 fürdőszobával, nappalival és egy amerikai konyhával rendelkezik. Az ingatlan légkondicionált és részben bútorozott, valamint gépesített. Prémium kivitelezésű, világos és rendkívül jól karbantartott. Fűtése gázcirkós padló fűtés, valamint klima. Az automata öntözőrendszer gondoskodik a kert állandó szépségéről, a központi porszívó a praktikusságot-, míg a jakuzzi és a szauna a kényelmes pihenést biztosítja. A fűthető vizű medence télen-nyáron használható, közvetlen a mediterrán árnyas terasz mellett.

A garázsban 2 nagyobb autó is elfér, és pakolni is lesz hely. Az ingatlan környéke rendkívül csendes és biztonságos, így ideális választás családosok számára.

Bizalommal keressen minket kérdéseivel kapcsolatban, szívesen segítünk Önnek! Ne habozzon, ez az ingatlan tökéletes lehetőség!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Intor Ingatlan Powered By RH
Kapcsolattartó: Salétros Dániel
Hirdető telefonszáma: +36 70 412 5816
Honlap:
 
Képek