adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, IX.kerület, Belső Ferencváros 
 

Hivatkozási szám: 3417614
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3417614
Ingatlan adatai
Irányár: 84 500 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 111 842 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 76 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 1911
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
RÁDAY utca Bakáts tér közeli részén kínálom eladásra ezt a praktikus 2+1 szobás hangulatos utcai nézetű lakást.
A társasház rendezett és folyamatosan karbantartott, két utcából is megközelíthető.
Teljesen új LIFTtel rendelkezik. Kerékpártárolási lehetőség a belső udvarban lett kialakítva.
A lakás visszaadja az igazi polgári életérzést a hatalmas tereivel nagy RÁDAY utcára néző ablakival fa parkettájával, kétszárnyú ajtóival, ugyanakkor a mai igényeknek is tökéletesen megfelel. A konyha-étkező melyen szintén van ablak kiváló közösségi térként szolgál,családi baráti összejövetelekhez Ebből a központi térből jutunk el a kisszobához, mely lehet önálló kis hálószoba vendégszoba, vagy külön dolgozószoba, ablaka a csendes lichthofra néz.
A fürdőszoba is kellően tágas ablakos, a wc külön helyiségben kapott helyet, kis kézmosóval, ablakkal ellátva. A nappali keleti fekvésű így délelőtt világos, innen nyílik a hálószoba, ahonnan ki tudunk menni a fürdőszobába, így a lakás körbejárható, és minden szoba külön is megközelíthető. Fűtése gázcirkó.
A lakás 76 nm-es praktikus terekkel rendelkezik, rendezett jogviszonnyal bír. Kényelmes otthona lehet mindenkinek aki vonzódik a kulturált belvárosi élethez de ragaszkodik az élhető környezethez. Akinek fontos, hogy legyen a közelében park és Duna.
Akinek fontos a KIVÁLÓ lokáció és a REMEK közlekedés.
AIRBNB engedélyezett a házban a házirend betartása mellett!

A Ráday utca méltán híres mind a magyar mind a külföldi lakásvásárlók körében.
A híres éttermek, kávézók, cukrászdák,galériák és a stúdiószínházak, méltán nyűgözik le az itt lakókat vagy az itt befektetőket. Élhető környezetben élménydús programgazdag belvárosi hangulatba csöppen az idelátogató.
Tömegközlekedés szempontjából, ennél jobb helyzetben szinte nem is lehet lenni. A Kálvin téri metrómegálló (M3, M4) és a Corvin-negyed (M3) metrómegálló gyalogosan mindössze pár perc sétára található az ingatlantól. Aki a felszíni tömegközlekedést válsztja, utazhat a 4-6 villamosokkal, a 2 villamossal és a 47-49 villamosokkal, a Boráros térről induló HÉV, és rengeteg buszjárat, a reptéri 100-as busz a Kálvin tértől mind rendelkezésre áll, és aki inkább a vízi közlekedést használja, a BKK hajó, szintén a Boráros tértől.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Auer Ingatlan
Kapcsolattartó: Réti Zita
Hirdető telefonszáma: +36304551691
Honlap:
 
Képek