adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XII.kerület, Németvölgy 
 

Hivatkozási szám: 3417208
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3417208
Ingatlan adatai
Irányár: 89 990 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 999 889 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: -
Szobák száma: 2+1
Építés éve: 1950
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Eladó Budapest XII. kerületében az Alkotás úton örökpanorámás lakás világos és tágas nappalival.
Ezek csak néhány olyan tulajdonság, amelyeket az ingatlanunk kínál Önnek.Az V. emeletről DK nappaliból rálátni a Budai Várra.A használt, felújított lakóingatlanunk alapterülete 90 négyzetméter, amely egy tágas nappalit,egy hálószobát egy félszobát és egy fürdőszobán kívül egy gardróbot tartalmaz. Az ingatlan nagyon tágas és világos, a nagy belmagasságnak köszönhetően pedig még tágasabbnak tűnik. A lakás központi helyen található, ahol a tömegközlekedési lehetőségek kiválóak. Az autóval közlekedők is könnyen eljuthatnak az ingatlanhoz, mivel a közeli főútvonalak könnyen elérhetők. A környék biztonságos és csendes, így a középkorúak számára ideális otthon.
Az ingatlanunk fűtése gáz-cirkó berendezéssel történik, és légkondicionálóval is rendelkezik. Az ingatlan gépesített, így az új lakóknak nem kell aggódniuk a konyhai berendezések beszerzése miatt.
Közös költség:25.000 Ft/ Hó
Ha Ön olyan vevő ügyfél, aki egy tágas és világos lakást keres egy felkapott környéken, akkor az Alkotás utca az Ön választása. Az ingatlanunk tágas nappalija és a környék előnyös adottságai miatt ideális otthon lehet középkorúak számára. Ha bármilyen kérdése merülne fel az ingatlanunkkal kapcsolatban, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Ügyfeleink bizalommal kereshetnek minket, és szívesen segítünk minden kérdésükben.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Nagy Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36706287088
Honlap:
 
Képek