adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XIV.kerület, Istvánmező 
 

Hivatkozási szám: 3417207
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3417207
Ingatlan adatai
Irányár: 119 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 164 078 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 103 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: -
Szobák száma: 3+1
Építés éve: 1950
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Kedves Érdeklődő!
Örömmel mutatjuk be Önnek ezt a csodálatos, exkluzív luxus ingatlant, amelyet most kínálunk eladásra. A 103 nm-es ingatlan egyedi tervezéssel profin luxus minőségben sok extrával lett felújítva, amely Budapest 14. kerületében, a csendes Istvánmező városrészben található. Az ingatlan kiváló állapotban van, frissen felújított és prémium kivitelezéssel rendelkezik. A lakás 3 hálószobával és 1 félszobával rendelkezik, így tökéletesen alkalmas egy fiatalabb család számára. A fürdőszoba modern és nagyon tágas, a terasz pedig 10 nm-es, így ideális helyszín a pihenésre és a baráti összejövetelekre. A nagy belmagasság és a nagy ablakok pedig még tágasabb hatást keltenek.A lakás K-i fekvésű, földszinti, saját belső terasszal és kertkapcsolattal rendelkezik Az ingatlan környezete csendes és nyugodt, a rendezett kert pedig kiváló helyszín a pihenésre és a szabadtéri tevékenységekre.
Közös költség:24.200 Ft/hó
A fűtés gáz-cirkó berendezéssel történik, így egyedileg szabályozható a hőmérséklet. Az ablakokat és a bejárati ajtót is lecserélték, így a lakás rezsiköltsége kedvező.
Az autóval való közlekedés kényelmes és egyszerű, a tömegközlekedés pedig kiválóan kiépített. Az Ilka utca környéke pedig biztonságos és csendes. Ha Ön egy fiatal felnőtt, aki éppen most keresi az új otthonát, akkor ez az ingatlan tökéletes választás lehet Önnek. Ha bármilyen kérdése van az ingatlannal kapcsolatban, akkor bátran forduljon hozzánk bizalommal. Köszönjük, hogy elolvasta hirdetésünket, és reméljük, hogy hamarosan találkozunk Önnel az ingatlan megtekintésekor.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Nagy Ingatlan Powered by RH
Kapcsolattartó: Nagy Zoltán
Hirdető telefonszáma: +36706287088
Honlap:
 
Képek