adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XVIII.kerület 
Bp. XVIII. Bélatelepen 

Hivatkozási szám: 3410656
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3410656
Ingatlan adatai
Irányár: 53 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 649 398 Ft
Típus: családi ház
Kategória: eladó
Alapterület: 83 m2
Fűtés: gáz
Állapota: átlagos
Szobák száma: 3+1
Építés éve: 1969
Szintek száma: -
Telekterület: 363 m2
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: riasztó
Részletes leírás
Megvételre kínálom Budapest XVIII. kerület Bélatelepen, csendes környéken, ezt a kiváló lehetőséget nyújtó 83 nm-es felújítandó családi házat önálló, 363 nm-es telekkel.



Az épület az 1960-as évek végén épült, vastag falai jó hőszigetelést nyújtanak, a tető cserép fedést kapott, a födém alkalmas tetőtér beépítésére.

Az utca felőli lakószobák festett hajópadló burkolattal rendelkeznek, az épület hátsó részén járólapot találunk.



Elrendezés szempontjából a ház alkalmas két generáció részére is egy ajtó behelyezésével, mivel külön konyha és külön fürdőszoba tartozik mindkét lakrészhez. Az egyik fürdőszoba kádas, a másik zuhanyzós.

Fűtésre három lehetőség van, a gáz-cirkó és a vegyes tüzelésű kazán a 7 nm-es melléképületben található, a cserépkályhát pár éve újra rakták, és kellemes meleget ad. Az épületen kamerarendszer és riasztó felügyeli a biztonságot.



Az udvar több autó parkolására is alkalmas. A közlekedés kiváló, autóbusz megálló 2 perc sétára található, a közelben boltok, iskola, és modern, sportolásra alkalmas park található. A Kőbánya-Kispest metrómegálló hamar elérhető, a Ferihegyi repülőtér gyorsan megközelíthető.



A széles, csendes utcákban kellemes az esti séta. Az ingatlan azonnal birtokba vehető, felújítás után kényelmes otthona lehet akár két generációnak.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Windingatlan
Kapcsolattartó: Tóth Judit
Hirdető telefonszáma: +36-70-417-98-78
Honlap:
 
Képek