adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, IX.kerület, József Attila lakótelep 
 

Hivatkozási szám: 3410634
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3410634
Ingatlan adatai
Irányár: 54 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 963 158 Ft
Típus: panel lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 57 m2
Fűtés: távfűtés
Állapota:
Szobák száma: 1+2
Építés éve: 1976
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A József Attila lakótelepen a Pöttyös utcai metrómegállónál ELADÓ az IFJÚMUNKÁS utcában egy 57 nm-es, 3 szobás kellemes hangulatú erkélyes lakás az 5. emeleten.
A ház rendezett, új a bejárati ajtó, újak a postaládák és burkolatok. Kamera is gondoskodik a biztonságról. Az épületben a lift is új.
A lakás rendezett állapotú tágas nappalival rendelkezik, innen lehet kimenni az erkélyre is, mely keleti fekvésű ugyanúgy, mint a hálószobák.
A nyílászárók újak, műanyagok, redőnyösek, többségük szúnyoghálóval is felszerelt. A bejárati ajtó biztonsági, több ponton záródó. A konyha, a fürdő és a wc járólappal burkolt, a hálószobában parafa padló található, mely kellemes érzetet biztosít. A nappaliban pedig laminált parketta található. Egy tisztasági festés után azonnal költözhető.
A lakásban külön wc és kádas fürdőszoba található, valamint külön tároló helyiség is van, itt kapott helyet a mosógép. A pincében száraz zárt önálló tárolónkba is pakolhatunk, mely a lakáshoz tartozik, és benne van az árban.
A lakás jól szellőztethető, ha kinézünk az ablakon tágas tér nyílik meg előttünk. Minden ablak parkos területre néz, csendes pedig valóban 2 percre van a metrómegállótól.
A lakás jelenleg 1+2 félszobás, de jól alakítható.
A környék biztonságos, rendezett és kellemes. Minden pár perc sétatávolságra megtalálható, legyen az ügyintézés, orvosi ellátás, bevásárlás, valamint oktatási intézmények, bölcsi, ovi, iskolák, egyetem.
A közlekedés nagyon jó. A közelben a metróállomáson kívül éjszakai buszjárat is található.
Nézze meg! Tetszeni fog!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Auer Ingatlan
Kapcsolattartó: Réti Zita
Hirdető telefonszáma: +36304551691
Honlap:
 
Képek