adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VII.kerület 
Erzsébet körút 

Hivatkozási szám: 3409560
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3409560
Ingatlan adatai
Irányár: 99 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 110 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 90 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: udvari
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Álmodoztál már arról, hogy egy napfényes, tágas otthonban élj, ahol a nap minden szögből beragyogja a teret? Képzeld el, hogy reggelente egy csésze kávéval ülsz ki az erkélyre, ahonnan egy szomszédok nélküli tágas teret látsz. 

Gyakran úgy érzed, hogy a városi lakások sötétek és szűkösek, ahol soha nincs elég természetes fény és a szomszéd a nyakadon van? Ez a lakás az erkély különleges kialakításának köszönhetően a természetes fény által világos, és a nappaliból szobafalak helyett az eléd táruló tágas teret látod.

Ne aggódj azon, hogy továbbra is be kell érned a megszokott, unalmas városi lakásokkal, mert ez a tetőtéri lakás éppen Rád vár.

Amennyiben befektetőként gondolkozol, az ingatlan tökéletes rövid és hosszútávú kiadásra is. A lakás jelenlegi bérlői tetoválószalonként hasznosítják az ingatlant, akik továbbra is szívesen bérlik, amennyiben ez lehetséges. Airbnb szintén engedélyezett, a szomszéd lakásban jelenleg is egy hostel üzemel, akik a házirendet betartva csendet biztosítanak az ott lakóknak.  

Tökéletes választás azoknak, akik a város központjában, az élettel teli körúton szeretnének egy lakást, amely a maga csodájával a lakásba lépve egy teljesen másik arcát mutatja, a körút forgalma ellenére az erkélyről egy csendes és tágas tér látványát biztosítja.

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívj még ma, hogy megtekinthesd ezt a gyönyörű tetőtéri lakást!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Alexandra Ingatlan
Kapcsolattartó: Gyalog Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 802-6149
Honlap:
 
Képek