adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XVI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3388153
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3388153
Ingatlan adatai
Irányár: 157 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 000 000 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 157 m2
Fűtés: -
Állapota: -
Szobák száma: 5
Építés éve: -
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: -
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
Szeretne lakásból kertes házba költözni kezelhető méretű telekkel? Csendes, kertvárosias környezetű otthonra vágyik? A kisebb lakrészt külön irodának vagy fiatalabb/idősebb generáció részére használná? Jó lenne, ha mindenkinek meglenne a saját szobája? A jó elosztás vagy a benapozottság a fontosabb Önnek? Itt nem kell választania!

Kizárólagosan CSAK a MI kínálatunkban találhatja meg!

A XVI. kerületben, Rákosszentmihály csendes részén, ELADÓ egy Felújított, napfényes, 5 szobás, 154 nm-es, 2 külön lakrészes, házrész 1 állásos kocsi beállóval 450 nm-es telek résszel!

Az ingatlanhoz tartozik 2 db 20 nm-es tároló + garázs.

Ház:
Eladásra kínálunk a XVI. kerület Rákosszentmihály részén egy 2015-ben teljes körűen felújított házat. Az ingatlan több generációnak vagy funkcióra alkalmas, mert van egy kisebb lakrész, amiben található egy szoba, konyha és egy fürdőszoba. A külön bejárat miatt alkalmas lehet irodának, home office-ra, fiatal vagy idősebb generáció részére egyaránt. A nagyobbik lakrészben van egy amerikai konyhás nappali, télikert, 3 szoba, fürdőszoba, mellékhelyiség, valamint egy 40nm-es száraz pince is, amit az előszobából tudunk megközelíteni. A két lakás igény szerint egybe is nyitható.

Műszaki jellemzők:
Az ingatlanban a nyílászárók fából vannak. A padló burkolat a szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólapos. A ház teljesen felújított a vezetékeket is beleértve. A fűtés és a meleg víz gázcirkó biztosítja. A kertben a virágos növények és a rendezett környezet kellemessé teszi az ott eltöltött időt. Hogy a virágok egészségesek és szépek legyenek, van lehetőség öntözésre egy 18 méteres mélységű fúrt kútról.
Ingatlan belmagassága: 3,30 m
Rezsik:
- gáz: 13eft/hó
- villany 14eft/hó
- víz: 3eft/hó
- szemétszállítás: 3eft/hó

Környék:
Az ingatlan kertvárosi elhelyezkedése ellenére a környéken minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges közelben boltok, szupermarketek, kávézók, éttermek, edzőtermek, drogériák, bankok, közintézmények, egészségügyi intézmények, óvodák, iskolák.

Közlekedés, parkolás:
Pár perc sétára található számos busz (92, 92A, 144, 174, 244), valamint a rákosszentmihályi vasútállomás. Autóval könnyen megközelíthető az M0-ás, illetve az M3-as autópálya.

Parkolás: Az udvari beállóban.

Ajánlom:
Párok, családosok, családalapítás előtt állók figyelmébe ajánlom az ingatlant, akik kertvárosias környezetben, egy igazán kiváló, jól megközelíthető, jó adottságokkal rendelkező, nyugodt helyen szeretnék élni a mindennapjaikat. Akiknek fontos a kert és a külön lakrész.

Ha ilyen házat keres, ne is keresse tovább, megtalálta! HÍVJON FEL, KÉRJEN EGY IDŐPONTOT, JÖJJÖN ÉS NÉZZE MEG!

Eladó az Ön háza is? Szeretné magas minőségben, és a legjobb áron értékesíteni?
ELADJUK AZ ÖN HÁZÁT is!

Banki ügyintézőre, ügyvédre lenne szüksége? Kérje szakembereink elérhetőségét!

AZ INFORMÁCIÓK TÁJÉKOZTATÓ JELLEGŰEK, A TÉVEDÉS JOGÁT FENNTARTJUK!

Kellemes napot!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Szabó Ingatlan
Kapcsolattartó: Szabó Béla
Hirdető telefonszáma: +36 30 213-5962
Honlap:
 
Képek