adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, VIII.kerület, Palotanegyed 
 

Hivatkozási szám: X3387603
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3387603
Ingatlan adatai
Irányár: 139 900 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 951 701 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 147 m2
Fűtés: házközpontú
Állapota:
Szobák száma: 3+1
Építés éve: 1920
Szintek száma: -
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: -
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
A kedvelt Palotanegyedben, a Filmművészeti egyetem az Astoria - Blaha vonzáskörzetében rendkívül napfényes, magas emeleti, hangulatos, eredeti méretű lakás eladó karbantartott Bauhaus épületben!

Röviden:

- 146 nm
- 3 egész szoba + 1 félszoba
- 10 nm -es, zöldre néző terasz
- délelőtt és délután is napfényes
- házközponti fűtés (új kazán)
- jó állapot
- alakítható
- kiválóan kiadható (!!)
- AirBNB képes ház (!!)
- kiváló közlekedés
- liftes, karbantartott épület
- központi elhelyezkedés
- magas emeleti
- légkondicionált
- cserélt nyílászárók, biztonsági ajtó
- kiváló infrastruktúra: boltok, tömegközlekedés, szórakozás, stb.

A lakás egész nap világos, napos a tájolásának köszönhetően. A nyílászárók néhány évvel ezelőtt lettek cserélve, ám redőnyök is segítik a nyári hűvös és a téli meleg megteremtését. Az ingatlanban három nagy méretű szoba található plusz egy félszoba illetve még egy hall. A lakás az épületen belül körbefűtött. A konyha szintén nagy méretű, rendkívül világos helyiség, mellette egy kamra is található. Az ingatlanban rengeteg pakoló és tárlóhely kialakítására van lehetőség: a nagy méretű előszoba valamint két közlekedő is rendelkezésre áll (az egyikben már most is beépített garderobe szekrény található).
A lakás alig néhány éve lett légkondicionálással is ellátva. A szobák és a hall is magas emeleti fekvésük miatt világosak, csendesek. A lakás éke a 10 nm-es terasz, mely kellemes zöld udvarra néz, mérete miatt alkalmas lehet akár megbeszélések vagy családi események bonyolítására egyaránt.
A fürdőszoba kádas, ablakos, illetve van még egy külön nyíló vendég wc is szintén. A fűtés házközponti (a társasháznak új kazánja van), a meleg vizet pedig egy szintén új villanybojlerből kapja a lakást. Vízóra van szintén. Az előszobába néhány évvel ezelőtt több ponton záródó biztonsági ajtó lett beépítve.
Az ingatlan kitűnően hasznosítható akár egyben kiadás (lakás vagy iroda) vagy Airbnb bérbeadás, esetleg rendelő céljára. Kiváló belvárosi elhelyezkedése, beosztása, nagy terei, a Bauhaus épületek jellegzetes stílusjegyei és az eredeti méret mind - mind elősegítik a hasznosítás lehetőségét, ám saját célra is kitűnő, elegáns választás lehet. A lakás tehermentes és gyorsan átvehető.
Irányár: 139,9 M Ft.

Örömmel várjuk megtisztelő jelentkezését!
CSAK a Rock Home kínálatában!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Premium Home Ingatlan Powered by Rock Home
Kapcsolattartó: Tóth Melinda
Hirdető telefonszáma: +36 70 467 6732
Honlap:
 
Képek