adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3387398
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3387398
Ingatlan adatai
Irányár: 62 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 127 273 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 55 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota: átlagos
Szobák száma: 2
Építés éve: 1925
Szintek száma: 5
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: üres
Parkolás: utcán, fizetős
Kilátás: utcai
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
Kiváló Befektetési Lehetőség a II. Kerületben – Azonnal Költözhető Tégla Lakás Pároknak, Egyedülállóknak, Valamint Befeketetőknek!!!

 

 

INGATLAN HELYSZÍNE:

A II. kerület közkedvelt részén, Szépilonán található ez a 2 szobás tégla lakás. Az ingatlan remek elhelyezkedésének köszönhetően autóval és tömegközlekedéssel is gyorsan elérhetőek Budapest fő csomópontjai, mint például a Széll Kálmán tér és a BAH csomópont. A természet kedvelői számára is ideális, hiszen a Normafa és a Hármashatárhegy is könnyen megközelíthető. A környék infrastruktúrája kiváló, számos bolt, élelmiszerüzlet, óvoda, található a közelben, így a mindennapi élethez szükséges intézmények könnyen elérhetők.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI:

Az épület az 1940-es években épült, több társasház található a telken. A lakóközösség rendezett, anyagi helyzete stabil, így kisebb-nagyobb felújítások-karbantartások tervben vannak, melyeket a közös költségből fizetett felújítási alapból terveznek finanszírozni. A társasházat csendes, nyugodt lakóközösség jellemzi, a lakás zárt folyosóról közelíthető meg, többpontos biztonsági bejárati ajtón keresztül.

 

LAKÁS JELLEMZŐI:

Az első emeleten található, nyugati tájolású lakás egy zárt folyosóról közelíthető meg, amit akár közös használatú teraszként is lehet alkalmazni másik két lakással. Az elosztás: konyha, kamra, előtér, két nagy szoba, kádas fürdőszoba törölközőszárítóval, külön WC kézmosóval. A világos, parkettás szobák egymásból nyílnak, a nappaliban klíma található.

 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG:

A fűtést és a meleg vizet cirkó gázkazán biztosítja (10-15 éves), radiátor hőleadókkal. A fürdőszoba 2010 környékén lett felújítva, a konyha, előtér és WC padlóburkolatával együtt.

 

PARKOLÁS:

Az utcán ingyenes parkolási lehetőség biztosított lakcím bejelentése után.

 

Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget a II. kerületben! Lépjen kapcsolatba velünk, és találja meg új otthonát vagy befektetését ebben a remek elhelyezkedésű tégla lakásban!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Legiardi Renátó
Hirdető telefonszáma: +36 30 203-9876
Honlap:
 
Képek