adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3380290
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3380290
Ingatlan adatai
Irányár: 289 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 2 064 286 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 140 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: újszerű
Szobák száma: 5
Építés éve: 1960
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: garázs
Kilátás: panoráma
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
- 125 nm alapterület

- 4 háló + nappali

- elképesztő panoráma

- zöld övezet

- 2 db erkély (30 nm)

- garázs benne az árban!

 

Ingatlan Helyszíne

Az ingatlan a II. kerületben  Kuruclesen , egy csendes zsákutcában található. A környék rendkívül nyugodt és természetközeli, a társasházzal szemben egy rét terül el, míg bármely irányba indulva erdőkben találjuk magunkat. Ez a természeti környezet kiváló lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra és a természet közelségének élvezetére.

 

Épület Jellemzői

Az ingatlan egy 6 lakásos társasházban helyezkedik el, amely 2024 tavaszán teljes homlokzati felújításon esett át. Az épület egy nagy méretű telken fekszik, amelyet folyamatosan gondoznak, és a lakók szabadon használhatják. A közös költség havi 25 ezer forint, amely tartalmazza a kert gondozását is, valamint a társasház rendelkezik felújítási alappal.

 

Lakás Jellemzői

A lakás a társasház legfelső, második emeletén található, alapterülete 125 nm. Belső kétszintes elrendezésű, alsó szintjén előtér, nappali, konyha, tároló, két szoba, fürdőszoba zuhanyzóval és különálló WC kapott helyet. Az emeleten további két szoba és egy fürdőszoba WC-vel található. A lakás déli fekvésű, egész nap benapozott, és kivételes panorámával rendelkezik a környező hegyekre, valamint a János-hegyi kilátóra. Két nagy méretű terasz (20m² és 10m²) tartozik hozzá, valamint a felső szinten egy 50 m²-es lapostető, amely további terasz kialakítására is alkalmas.

 

Műszaki Adatok

A lakás 2018-ban teljes körű felújításon esett át, amely során kialakult a jelenlegi elrendezés és megvalósult a teljes gépészet, valamint valamennyi külső és belső nyílászáró cseréje. Az ingatlan déli oldalán található nyílászárók elektromos, távirányítós redőnnyel és szúnyoghálóval vannak felszerelve. Az alsó és felső teraszokon elektromos, távirányítóval működtethető napernyők biztosítanak árnyékolást. A lakás saját használatra lett kialakítva és felújítva, magas minőségű anyagok felhasználásával. A fűtést gázkazán biztosítja, ezenkívül egy hűtő-fűtő klíma is rendelkezésre áll.

 

Parkolás, tárolók, egyéb:

A lakáshoz tartozik egy tágas garázs, amelyben kiépítésre került egy elektromos autó töltő is. Emellett a garázsban mobil polcrendszer is található, amely további tárolási lehetőséget biztosít. A földszinten egy közös tároló is a lakók rendelkezésére áll. 

 

Ha kérdése van vagy megtekintené ezt a páratlan ingatlant, keressen bizalommal.
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Németh Gábor
Hirdető telefonszáma: +36 70 624-9966
Honlap:
 
Képek