adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, II.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3379872
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3379872
Ingatlan adatai
Irányár: 102 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 457 143 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 70 m2
Fűtés: gáz cirkó
Állapota:
Szobák száma: 2
Építés éve: 1975
Szintek száma: 3
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: bútorozott
Parkolás: -
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: -
Részletes leírás
        Zöld Övezeti Tégla Lakás Eladó – Tökéletes Választás Egyedülállóknak, Pároknak és Befektetőknek!

 

 

 

INGATLAN HELYSZÍNE

Fedezze fel Budapest egyik legimpozánsabb sugárútját! Az ingatlan elhelyezkedése a főváros szívében található, ahol a városi élet lüktetését és a természet közelségét élvezheti. Ez a gyönyörű környék történelmi épületeivel és elegáns lakásaival igazi presztízst sugároz. A közelben számos élelmiszerbolt, étterem, pub, mozi, iskola, óvoda, háziorvosi rendelő, gyógyszertár, posta és a Mom Park bevásárlóközpont található, amelyek kényelmesebbé teszik a mindennapokat. A villamos és a buszmegálló 3-4 perces sétára van, ahonnan Buda külső részei és a pesti belváros is könnyedén elérhető.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI

Az eredetileg villaépületként szolgáló, 1970-es években épült épület később lett több lakássá bontva. A háromszintes társasház legfelső szintjén található egy 40 nm-es osztatlan közös tetőterasz, amelyet főként a legfelső szinten lakók élvezhetnek. Az épület zárt, parkosított kerttel rendelkezik. Nemrég történt meg a teljes elektromos hálózat kicserélése, ami kedvezőbb villanyszámlákat eredményezett. A társasház pénzügyi alapja stabil, a közös költségekből finanszírozott megtakarítási alappal.

 

LAKÁS JELLEMZŐI

A nyugati tájolású lakás főként délután kapja a napsugarakat, de egész nap világos. A társasház legfelső szintjén található, ami lehetőséget biztosít a 40 nm-es terasz teljes kihasználására. A szobák ablakai a csendes, zöld udvarra néznek. A lakás felújítása 10 éve történt, jó állapotú, azonnal költözhető vagy kiadható. Két teljes értékű szoba (16 és 22 nm), egy étkezős konyha, különálló fürdő és WC található benne. Az ingatlanhoz egy 5 nm-es tároló is tartozik.

 

MŰSZAKI FELSZERELTSÉG

A fűtés cirkórendszeren keresztül működik. Az összes nyílászáró cserélve lett, a padló szép laminált.

 

PARKOLÁS

A lakáshoz nem tartozik garázs, de közgyűlési engedéllyel lehetséges a társasház területén parkolni. Ezen kívül a szervízút és a szomszédos utcák is rendelkezésre állnak ingyenes parkolási lehetőséggel lakcím bejelentése után.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Lépjen kapcsolatba velünk, és találja meg álmai otthonát vagy befektetését ebben a gyönyörű zöld övezeti környezetben!
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: Legiardi Renátó
Hirdető telefonszáma: +36 30 203-9876
Honlap:
 
Képek