adatlap nyomtatása  PDF letöltése

Budapest, XI.kerület 
 

Hivatkozási szám: 3379871
Adatlap: https://mik.hu/ingatlan/3379871
Ingatlan adatai
Irányár: 90 000 000 Ft
Az ingatlan négyzetméterára: 1 384 615 Ft
Típus: tégla lakás
Kategória: eladó
Alapterület: 65 m2
Fűtés: gáz kazán
Állapota: felújított normál
Szobák száma: 3
Építés éve: -
Szintek száma: 2
Telekterület: -
Kert mérete: -
Erkély mérete: -
Felszereltség: -
Parkolás: utcán, nem fizetős
Kilátás: kertre néző
Egyéb extrák: klíma
Részletes leírás
-kiváló lokáció

-csendes, zöldövezet

-2 háló+nappali

-igényesen felújított

-tároló

 

INGATLAN HELYSZÍNE

A lakás a XI.kerületben, csendes, parkos, zöld környezetben helyezkedik el. A madárcsicsergés reggelente garantált, ugyanakkor a közlekedés is kiváló. A villamosok (41, 47, 56, 17) és buszok (114, 213, 214, 33) 2 perces sétával elérhetők, míg a 7-es busz 10 perc sétára található. Az M0 autóval mindössze 5 percre van. Séta távolságban megtalálhatók orvosi rendelő, bölcsőde és óvoda, éjjel-nappal nyitva tartó gyógyszertár, két pékség, CBA, vietnámi bolt, valamint a Savoya park, ahol Auchan, Obi, Rossmann és Lidl is található, 3 perc autóútra vagy egy megálló villamossal.

 

ÉPÜLET JELLEMZŐI

Az épület 2 emeletes, a lakás a 2. emeleten helyezkedik el, ahol jelenleg nincsenek fölöttünk lakók.. Az épülethez egy 5 négyzetméteres pince is tartozik. A lakásban minden szomszéddal határos fal hangszigetelt, biztosítva a nyugodt alvást és a csendes lakókörnyezetet.

 

LAKÁS JELLEMZŐI

A lakásban külön konyha található, egy erkélyes nappali, két hálószoba, egy fürdőszoba és egy tároló, ahol beépített szekrények is vannak. A beépített szekrények magas minőségűek és rengeteg tárolóhelyet biztosítanak. A lakás déli fekvésű, így egész nap világos és napfényes, a nagy bútorok igény szerint maradhatnak az árban.

 

MŰSZAKI ADATOK

A lakás három éve teljes körű felújításon esett át. A felújítás során kicserélték a villanyvezetékeket, gázcsöveket, radiátorokat, kazánt, nyílászárókat és redőnyöket, valamint új burkolatokat helyeztek el. A lakásban Bosch gépesítés található: hűtő, mosógép, szárító, mosogatógép, sütő (egyszer használt) és főzőlap. A Vaillant kazán csendesen működik és hatékonyan biztosítja a meleg vizet és fűtést. A nyári melegben a légkondicionáló segít hűvösen tartani a lakást.

 

PARKOLÁS

Az utcában ingyenes parkolás biztosított, mindig van szabad hely a parkolásra.

 

 
Hirdető adatai
   
Hirdető neve: Hillside Homes
Kapcsolattartó: László Viktória
Hirdető telefonszáma:
Honlap:
 
Képek